[]

Cambly'i nasıl bilirsiniz?

Zamanında daniel wellington saatleri çok beğenirdim ama almadım. Diyeceksiniz ne alaka cambly ile. Ben bu saatleri beğendiğim dönemde alakalı alakasız her türlü influencerin bileğinde görünce soğudum. 1000 liraya yakındı fiyatları her önlerine gelene hediye etmişler, dedim arkadaş bunu bu kadar bedava dağıtacağınıza biraz indirim yapsanız ya. Yani sen illaki o satış fiyatının içine bu sponsor dağıttığın ürünlerin maliyetini koyuyorsun, hee tabi tanınmak için yaptın ok, 3-5 değil ki 100lerce insan. Bir süre sonra değiştir kardeşim yaklaşımını.

Neyse cambly'i de yıllardır görüyorum. Hep de indirimde mübarek, hep bi yüzde 50 indirim kodu. Giriyorum en ucuz tarife aylık 300 liraya geliyor indirimle falan (yanlış mı bakmışım, şimdi yazınca yine çok geldi)
Şimdi ben o 300 lirayı hocaya mı, uygulamaya mı, influencer'a mı ödüyorum? Ya da indirim kodunu kullandığım kişi komisyon mu alıyor? Bu adamlar bize mi bu kadar pahalı? Değer mi?

Ayda 300 lira kendine yatırım yapmaya çok para değil ama benim böyle kendime yatırım bütçemde başka kalemler var ingilizce konuşma pratiği konusunu daha uygun yollu halletmek istiyorum. Var mı cambly'nin alternatifi?

 
Cambly parasinin karsiligini veriyor. Ben kullanmadim ama cevremde kullananlar oldu, hepsi memnun neredeyse. Kullanilan indirim kodlari farkliysa indirim kodu uzerinden, kullanilan referans linkleri farkliysa link uzerinden para kazaniyordur influencerlar.

300 liranin bir kismi hocaya, bir kismi uygulamay, bir kismi da influencer'a gidecektir muhakkak.Hep indirimde olmasi benim de hosuma giden bir sey degil ama pazarlamasi bu yonde ne yapalim :/ hepsiburadaya girince de tum urunlerde indirim var...
  • fakyoras  (05.01.21 14:47:52 ~ 14:49:52) 
2019 Ekim ayından beri kullanıyorum. Memnumum son derece. Eğitmenler genel olarak Amerikan ve İngiliz. Arada Güney AfrikaLı, İrlandalı ve İskoç var. Kısaca eğitmenler ana dili İngilizce olan ülkelerden.

Cambly'deki tek dezavantaj, kaliteli eğitmenleri deneme ve yanılma yönetimiyle bulmak. Bir eğitmenin kaliteli olup olmadığını anlamak için birkaç ders gerekiyor. Zaten pahalı, 30 dakikalık birkaç dersi böyle harcamak, direkt israf oluyor. Birkaç kişinin yüzüne kapatmışlayım var. Hafta 2 derslik eğitim almışım, 30 dakika olsa da vaktime yazık cidden.

Kendi adıma sansıydım. Çünkü kısa sürede olumlu geri dönüş aldığıma inanıyorum. Bir üye Arkaya arkaya 4 - 6 köfti eğitmene denk gelirse hakkı olarak uygulamayı yetersiz olduğuna inanır.

Gerçi influencer sormuşsunuz bilmiyorum. influencer'lar ne kadar alıyor, ne yapıyor bilmiyorum.
  • put it in your appropriate place  (05.01.21 15:04:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.