[]

şehir içi kullanım için bot

www.decathlon.com.tr

merhaba

bu ayakkabı uygun mudur normal asfaltta bayırlarda kayar mıyım? kar botu diye satıyorlar sonra normal yollarda paten gibi kayıyor decathlon da sorumluluk almıyor, biz kar botu diye sattık siz şehirde kaymışsınız diyor haliyle.

şehirde kullanacağım hangi botu alabilirim burdan. amacım yağmurlu günlerde kaymadan yokuş inmek/çıkmak ve ayağımın ıslanmaması.

 
decathlon'dan almanızı tavsiye etmem benim vaktinde ağzım yanmıştı.


  • diffarentiationation  (05.01.21 00:50:11) 
sakın! hem de ne kayarsın. orada dediği gibi bu bi -kar ayakkabısı-
şehiriçi ayakkabının tabanı kauçuk olmayacak, dişli olmayacak, zeminle temas alanı çok olacak

  • esref  (05.01.21 01:02:12) 
hepsine baktım burada öyle bi bot yok.
bilindik üreticiden deri bot alıp bakımını aksatmayacaksın ya da kesenin ağzını açıp camper, yds vs nin goretexlerinden alabilirsin

  • esref  (05.01.21 01:07:31) 
Teşekkür ederim. Deri botlarım var fakat bunlar çok daha rahat ve sıcak tutuyor. Deri botlarım daha şık ama çok yürüyüş yapınca rahatsız ediyor.


  • meşe  (05.01.21 01:10:19) 
www.decathlon.com.tr

ben bundan almıştım, sırf boyun kısmı yumuşak diye. gayet memnunum. senin verdiğin linkten farklı olarak özelliklerinde kavrama diye bi açıklama var. düz yolda kaymıyor gerçekten.
  • antihero  (05.01.21 13:53:29 ~ 13:55:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.