[]

IKEA Ürünleri

Selamlar,

Bir konu aklıma takıldı. N11, Gittigidiyor, hepsiburada gibi sitelerde IKEA ürünleri satan dükkanlar var. Bunlar nereden temin ediyor bunu? Sahte ürünler mi? Baya sadece IKEA ürünü satan dükkanlar var. Yoksa defolu ürünü toptan çekip mi satıyorlar? Kafam karıştı, bunun arka planını bilen var mı?

Sevgilerle.

 
o dükkanlarda ürün fiyatları daha farklı oluyor. bence sezonu bitmeye yakın ürünleri topluyorlar çünkü ikeanın sitesinde her zaman ürünler olmayabiliyor ve arada kargo ücreti farkı da var. bu yüzden sahte olduğunu düşünmüyorum. defolu satabileceklerini sanmıyorum en fazla sezon sonu paketli ürünleri alıp satabilirler


  • ala09  (04.01.21 22:39:54) 
fiyat karşılaştırması yaptın mı hiç?

geçenlerde ikea'da 60lira olan bir ürün n11de 100 liraydı.
ürünü isteyen, beğenen için gidip alıp kargoluyorlar anladığım kadarıyla. sonuçta herkes gidip alamıyor mağazadan. haliyle farkta ceplerine kâr kalıyor. şu dönem için ürünün kendi kadar fark koymak kulağa harika geliyor bence.
  • qxgviper  (04.01.21 22:43:43) 
Fiyat konusunda evet fark var, farkındayım.

140 liralık (kargo hariç) ikea ürünü, 230 liraya (kargo dahil) satılıyor.

@alo09 şöyle bir durum var nasıl seri sonu olabiliyor onu anlamadım. Vatandaşın n11'de sattığı ürün hala ikea'da satışta. Kendi de 1-2 tane satmamış hem. Hani 1-2 tane olsa diyeceğim cidden son 5-10 ürünü gitmiş kapamış.

@qxgviper aynı şekilde ikea'da satışı devam eden ürünler var. Sarımsak ezicisinden tencere kapağına. Bir yığın farklı ürün satıyorlar. Hala satışı olduğunu düşünürsek ikea'dan almak daha mantıklı oluyor. Ha dersen ama sarımsak ezici minimum kargo miktarını doldurmuyor. %40 daha pahalıya almak isteyenler var diyerek böyle bir işe girişmek makul. Ama yukarıda örneğini verdiğim gibi kargo sınırında olan ürünler de aynı şekilde var. Baya benim için paradoks oldu bu durum.
  • ManikD  (04.01.21 22:56:08) 
paradoksluk bir durum yok. şöyle düşün
50 lira olan sarımsak ezici, n11de 100lira. zaten kargo anlaşması falan vardır bu adamların. sen gidip alıp kargolasan 15-20liradan aşaa olmaz o iş. ticari faaliyeti/anlaşması olan adam için çerez gider.

sen, ben ya da belli yaşa kadar ki insanlar internette fiyat araştırması yapıyor olabilir ama benim üst jenerasyonum gördümü, beğendi mi yapıştırıyor. ikea genel olarak hep modüler ürünlerden oluşuyor. lojistik olarak yatak ve gardroplar hariç her ürün bence çok mantıklı. zaten onlarda gidip teslim aldığın ürünler değil. kendi araçları ile teslim ediyorlar.
  • qxgviper  (04.01.21 23:04:07) 
İkea'nın bazı satış yerlerinde mağazaları bulunmaktadır.

www.trendyol.com
  • murtiii  (04.01.21 23:30:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.