[]

Laptop görüş/ öneri

Merhaba,

Şu an kullandığım laptopı birkaç sene önce günlük kullanım (browser, ms office) için almıştım. işlerimi gördü ama aradan epey bir zaman geçti ve bilgisayar geri kaldı. konsolu da kardeşime vermiştim. arada oyun vs oynayabileceğim, beni birkaç sene rahat götürecek bir laptop bakıyorum. amerikadaki yakınım getirecek. 1000 USD civarında bir bütçe ayırdım.

www.amazon.com

yukardaki bilgisayar epey aklıma yattı. fiyat performans olarak çok iyi görünüyor. bütçeye uygun. arada kafa dağıtmak için f1, gta v oynayabileceğim ideal bir alete benziyor.

yorumlar çok iyi, amazon tarafından da tavsiye edilmiş ama tek tük de olsa problemlerden dert yanan yorumlar var. ürünün uluslararası garantisi yok. orada yakınıma denettirip ilk aşamada bir sorun olup olmadığını kontrol ettirebilirim ama buraya geldikten sonra bir sorun çıkarsa parasını verip hallettirmek zorunda kalacağım. sizce bu riske değer mi? risk almayıp bilgisayarı buradan satın alırsam, %40-50 civarında bir vergiyi peşin vereceğim zaten, risk alasım var ama bu konulardan pek anlamıyorum.

tüm eleştiri ve görüşlere açığım. şimdiden teşekkür ederim.

 
Laptopta oyun konusundan feragat edersen, o kadar para vermişken mis gibi bir macbook alırdım ben olsam. hem ikinci el değerini korur, hem de çok uzun yıllar kullanırsın. Zaten eski konsolcuysan laptopta oyun oynamak mutlaka tatsız gelecektir.


  • roket adam  (04.01.21 21:03:31) 
çok oyun oynayan biri değilim aslında ama bazı amele keyiflerim var. haftada iki üç saat gta v açıp taksi sürdüğümde, f1 açıp bir iki yarış yaptığımda kafa olarak çok rahatlıyorum. elimin altında öyle bir imkan olsun, stresli olduğumda joker olarak kullanabileyim istiyorum.

mac konusunda çekingenim. bir kere iphone kullanmıştım. alet sürekli bir şeyi şart koşuyor ben de hayatıma devam edebilmek için ona uyum sağlamaya çalışıyordum. o açıdan korkutuyor beni, uyum sağlayamama endişem var. yine de çok teşekkür ederim tavsiyen için.
  • now im back  (04.01.21 21:54:52) 
özellikleri gayet sağlam, istediğiniz şeyleri yerine gayet iyi getirir. bir tek işlemcisini bilmiyorum tam olarak, onu biraz araştırmanızı tavsiye ederim. ben hep intel işlemci kullandım, intel olsa ben de düşünürdüm bunu almayı.


  • reavelyn  (04.01.21 22:51:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.