[]

Xiaomi Mi 10T, Samsung S10+, Samsung Note 10?

Bu üç telefon arasında kaldım. Daha çok samsunglar arasında, hangisi uzun kullanım için daha iyi olur?


Bir de xiaomi niyeyse tavsiye etmiyo kullananlar ama internette çok olumlu yorumlar. Uzun süredir kullanan var mı? Memnun mu? Xiaomi genel olarak kullananlar için soruyorum ama s10+ veya note10 kullanan varsa da deneyimini paylaşabilir.

 
İlk kez pintilik edip eşime Xiaomi aldık pişman olduk. Malzeme kalitesi, ses kalitesi, sensör problemleri vs. bıktırdı. Bir daha bedava verseler almam.

Ben yıllarca Samsung S serisi kullandım. En son Note 10 Plus aldım. S serisinden çok daha iyi.
  • lancelot du lac  (04.01.21 16:13:10) 
s10 + hocam benim kullandıgım
bence guzel

note 10 da guzel
ama buyuk
kalemle de bir cok aksiyon

xiaomi
fiyat performans
ama cin dandiklikleri oldugu icin
reklam gösterme işleri var
ugrasacaksan kapatacaksın
  • kingcyrax  (04.01.21 16:32:54) 
note serisi sadece kalemi çok kullanacaksanız tercih sebebi diye düşünün. kalem özel bir ihtiyaç değilse S lere bakın ya da başka serilere.
saadece samsung note özelinde söylüyorum bunu.

  • kisa  (04.01.21 17:14:59) 
samsungta önerdiğiniz modeller eski. artık 1 yıl bile teknoloji dünyasında güncelliği kaybetmeye yetiyor. kesinlikle mi 10 t derim.
üstelik note 10 da 6.3 inç gibi bir ekrana 3500 mah koymuşlar. samsungun pil sömürdüğü bilinen bir gerçekken böyle bir kumar oynanmaz diyorum. 1 günü zor çıkarır.
s10+ ise batary aolarak yüksek gözükse de işlemcisi exynos bir snapdragon kadar performanslı olmaz pil ve diğer konularda. üstelik neredeyse 2 yıllık bir model. dediğim gibi bunlar arasından kesinlikle mi 10t

edit: reklam uğraşacaksın kapatacksın demişler. uğraşma kısmı takribi 30 saniye kadar sürüyor.
dandik demişler bunu geçiyorm zaten yorum yapmaya gerek yok. apple huawei ve samsungtan sonra dünyada en çok telefon satan 4. şirket xiaomi. türkiyede ilk çıktığı yıllarda alanlardanım o zaman da bunu diyorlardı sonra hepsi xiaomifan oldu. ben sayıları azaldı sanıyordum demek ki hala çin malı=dandik denklemini kuranlar var. ne diyeyim sağlık olsun.
malzeme kalitesi vs olarak acaba xiaomini hangi serilerini kullandınız? zira gidip 2000 liralık xiaomilerle samsungun s serilerini karılaştırmak pek mantıklı değil.
  • papuayenigine02561  (04.01.21 17:54:34 ~ 18:01:58) 
ben üç yıldan uzun süredir xiaomi kullanıyorum. hala orijinal bataryasında, artık ikinci telefon olarak sadece sürekli açık tutuyorum, arada bir konuşma arada bir de internet falan. şarj konusunda bir problem yaşamadım. genel kalitesi herhangi başka bir telefonu aratmıyor. bazı modellerin bilinen sorunları vardır, bu tüm markalarda olabilir. almadan önce iyice araştırıp doğru modeli seçerseniz sizin de sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.
reklam olayını kapatmanız o kadar kolay ki, ben refleks olarak bir kez yapmıştım ve artık nereden yapıldığını unuttum.

  • gkhncnzdgn  (04.01.21 19:55:33 ~ 05.01.21 11:04:34) 
Xiaomi mi 9t kullanıyorum. Gayet memnunum.

Sarji iyi gidiyor, bütün gün bık bık kullanıyorum 1,5 gün rahatça götürüyor.

Malzeme ve kalitesini beğeniyorum daha üzmedi.

Dolayısı ile 10t epey işinize yarar diye düşünüyorum.

Fakat ne reklamı, bende reklam çıkmıyor, nerede çıkıyor denilen bu reklamlar?

Ps. Malzeme kalitesi, Çin malı vb diyene bakmamak lazım. Nihayetinde samsung telefonları bir ara uçaklara almıyorlardı.
  • conta  (04.01.21 20:21:07 ~ 20:24:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.