[]

giriş seviye org önerisi

aslında daha çok synth soundlarıyla uğraşmak için almak istiyorum. evde kendi çapımda john carpenterlık yapabileceğim çok pahalıya kaçmayan marka model önerir misiniz? casio ctk serisini gördüm mesela. fiyatları uygun gibi. bide tuş hassasiyetli olursa iyi olur?




 
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com

bunlar bulabildiğim en ucuzy synthler, casio ctk serisi dediğin çocuk orgu, anca ozan orhon olursun.
  • killerbee  (04.01.21 12:39:58 ~ 12:41:03) 
1000-2000 liralık bir midi controller alıp , yazılım synth'lerle devam etmek de bir opsiyon


  • co2s2  (04.01.21 12:53:23) 
@killerbee hahshhaha o kadar mıymış be.. bi hevesim daha götüme kaçtı. teşekkür ederim

@co2s2 yazılım olayı da aklımda ama pek sıcak bakamadım. teşekkür ederim
  • isveperver  (04.01.21 13:04:30) 
eğer mac kullanıyorsan, arkadaşın dediği gibi ucuz bi midi klavye alıp(ikinci el ciddi ucuz midi klavyeler oluyor ara sıra) mac de logic içinde takılırsın.

windows kullanıyorsan ses kartı alman lazım, orta seviye bi işlemci, ram ve ssd lazım.
  • killerbee  (04.01.21 13:16:59) 
şu iş görmez mi? başlıktaki "giriş seviye org" tanımına uygun, güzel görünüyor.

youtu.be

zuhal'de 1300 civarı.
  • jamiro  (04.01.21 13:18:35 ~ 13:18:58) 
olum adam giriş seviyesi diyor, siz stüdyo cihazları öneriyorsunuz.

minimoog al abi, analog sintizayzır. 5000 dolar.

www.blmuzik.com

şaka bi yana 1000-1500 liraya temiz ikinci el roland e-70 (piyanist şantör orgu) falan bulursanız onu alın.

ya da midi klavye denmiş ama ona ses kartı mes kartı da lazım, dünya masraf.
  • kibritsuyu  (04.01.21 13:52:21) 
@jamiro ben de bu tarz bi seyin yeterli olacagını düsünüyorum aslında. sanırım basta john carpenter dedigim icin beklentilerimin ve yapmak istediklerimin komplike seyler oldugu düsünüldü ama esasında gayet basit melodiler calma pesindeyim. gidip de kraftwerk calmicam. calamam da zaten. amacım hafif gerilim, hafif ağır ve tekinsiz bi ruh hali iceren basit parcalar yapmak. mesela pye corner audio'nun the mirror ball cracked isimli parcası tam benim istedigim ayarda.


  • isveperver  (04.01.21 13:55:02) 
@kibritsuyu.+1111111111:D abi iyi güldüm ellerin dert görmesin:))

@isveperver o üstte linkini verdiğim bu org modelini ben çok beğendim tablete falan da bağlanabiliyor, valla aşırı kanım kaynadı. evde midi keyboard falan var ama bu başka bir şeker geldi gözüme:))
  • jamiro  (04.01.21 14:51:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.