[]

çamaşır kurutma makinesi

merhabalar,

kurutma makinesi alalım diyoruz. Evdeki beyaz eşyalar siemens, bunu da siemens alalım dedik ama diğer markalara çok fiyat farkı çok fazla.

siz hangi markayı kullanıyorsunuz? kurutma makinesi tavsiye eder misiniz?

 
Bosch kullanıyoruz, çok memnunuz.


  • mslny  (03.01.21 22:33:14) 
Hotpoint ariston kullanıyoruz, çok uzun sürede kurutuyor, çok da yumuşatarak çıkartmıyor. Annemlerde arçelik in en basic modeli var, onlarınki bizimkinden iyi.


  • physcos physcos  (03.01.21 22:41:58) 
Bosch kullanıyoruz kesinlikle tavsiye ederim


  • sta  (03.01.21 23:40:36) 
Bugun biraz daha araştırdım, LG çok daha iyi duruyor teknoloji olarak. Var mı acaba LG kullanıcısı?


  • nucleon  (04.01.21 00:34:52) 
ben electrolux'ten perfectcare 800 camasir kurutma + camasir makinesi aldim; boyle bir guzellik olamaz...

electrolux de oneririm...
  • nefertarii  (04.01.21 01:01:22) 
Kurutma makinası tavsiye ederim kesinlikle. Marka model konusunda da herkes kendi kullandığından memnun gördüğün gibi. Ben de önce Siemens, electrolux, Samsung vs bakmıştım ama fiyatlar çok yüksek gelince, biraz da neyin ne olduğunu öğrenince çok farketmedigini anladım. Profilo ile Grundig arasında kalıp Grundig aldım. 1.5 sene oldu bir sorun çıkarmadı.


  • temasettin  (04.01.21 01:40:27) 
bizde bosch kurutmalı çamaşır makinesi var. canavar. siemens'in ürünleri de aynı bildiğim kadarıyla.


  • co2s2  (04.01.21 11:08:53) 
uzun süren araştırmalarım sonucunda anladım ki konu maalesef markayla bitmiyor. - önce kondansatör ile ısı pompası arasında bence gereksiz bir fiyat farkı var. yazın kullanmayacaksanız boşuna ısı pompalısına para bayılmayın fazladan.
- kurutma kapasitesi, enerji sınıfı, malzeme kalitesi, nem sensörü ve bence en önemlisi çift yönlü kazanın olması öncelikle bakılması gerekenlerdir.
- bir de tabi ki kurulum, arıza ,garanti durumunda servis olanakları bulunduğunuz il açısından ne durumda bunları da araştırın.
- ben bütün markaların f/p oranı en uygun olan modellerini inceledim bir türlü karar veremedim. bir gün şans eseri hayatımda ilk defa miele'nin outlet mağazasına tıkladım. ve şansıma kurutma makinesinde indirim vardı ve hemmen arasdım ürün hakkında tüm teknik soruları sordum müşteri temsilcisi anında hepsini cevapladı -bu konuda maalesef siemens çok kötüydü- o anda hemen almaya karar verdim.
- makineyi kurmaya gelen teknik servisteki çalışan da gerçekten çok önemli bilgiler verdi kullanıma ilişkin. gelen çalışana sordum fiyatı neden bu kadar uygun diye, o da firma bu modeli üretmeyeceğinden dolayı son kalan ürünlerde fiyatın düştüğünü; ama 10 yıl parça garantisi verdiğini belirtti. o açıdan içim de rahat bir şekilde aldım.
- neredeyse 5 yıl oldu, yalnızca kışın kulanıyorum ve ben aşırı memnunum.
  • windymimas  (04.01.21 21:02:38) 
siemens üst sınıf bir markadır. kolay kolay bozulmaz, bunu da fiyatta hissedersiniz. bosch siemensin alt markası. o da kalitelidir.
kurutma makinesi biraz gereksiz. özellikle ev küçükse (müteahhitlerimiz bu konuda çok yetenekli) bir çamaşır makinesi kadar daha yer kaplar. üstelik otomatik makinede işiniz bittikten sonnra ayrıca çamaşırı diğer makineye aktarmanız gerekir.
kurutma makinesi değil de kurutmalı makine tavsiye ederim. hayat kalitesine olumlu etki yapar. bende electrolux perfectcare 700 var. kendisi sayesinde son bir yıldır çamaşır yıkamadım. kirli çamaşırı atıp kuru ve temiz olarak alıyorsunuz.
not: tam kuru ile dolap kuruluğu modları ayrı ama ben bir fark hissetmedim.
  • tururo  (04.01.21 21:22:13) 
merhaba tekrardan, siemens wt45410tr modelini aldık. birkaç gündür kullanıyoruz, biz çok memnun kaldık. hiç bir kıyafetimizde negatif bir erkisi olmadı şimdilik. Bilgi olması açısından yazayım dedim, belki ileride faydasını gören olur.

Teşekkürler cevaplar için.
  • nucleon  (24.01.21 20:01:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.