[]

Yavru köpeklerimiz araba yolculuğunda kusuyorlar

2 tane 5 aylık yavru köpeğimiz var, araba yolculuklarında kusuyorlar, yarım saat içinde bile 1-2-3 kez yani o derece. Kusmalarını engellemenin bir yolu var mıdır, hap vs?




 
evet, kusma önleyici bir ilaç veriliyor genelde ama adını unuttum.
veterinere danışın.
küçük oldukları için dozu önemli, buradan alacağınız tavsiyeyle hareket etmemenizi öneririm o nedenle.
  • blatta hiberna  (03.01.21 21:51:29) 
Veterineriniz kopeklerin cinsine, kilosuna vs gore uygun olan yontemi size yazacaktir.


  • kuehles blondes  (03.01.21 21:51:46) 
Maalesef bazı yavruşlarda bu oluyor. Yolculuk öncesi yemek yememelerine, camların aralık açık olmasına, yolu direkt olarak izlememelerine dikkat edin. Haplardan hiç kullanmadım ama bu söylediğim yöntemler işe yaradı bende.


  • wild honey suckle  (04.01.21 09:06:16) 
kafessiz ve arka koltukta seyahat ettiklerini varsayarak eger imkaniniz var ise kafes almaniz ve seyahat esnasinda kafese koymanizi, eger kafes imkaniniz yoksa bir sekilde oturduklari alanin sert, duz bir zemin olmasini saglamanizi tavsiye ederim. dogrudan koltuk uzerinde oturduklarinda yumusak zemin fazlaca sarsilmalarina sebep oluyor. ayrica aracinizda kopeklerin bulundugu bolume ayrica serin hava verme imkani var ise kullanmanizi, yok ise usb veya cakmaliktan guc alan ek bir fani onlarin bulundugu bolume dogru dusuk seviyede calistirmanizi tavsiye ederim, genel olarak sicaga biz insanlar kadar dayanikli degiller bunu goz ardi etmeyin.


  • quietman  (04.01.21 14:59:56) 
benim köpeğim de bazen bunu yapıyor. bi forumda birkaç mama tanesini tarçına bulayıp vermenin işe yarayacağını okumuştum. tesadüf mü bilmiyorum yaramıştı da.


  • pide  (04.01.21 15:25:03) 
Training gerekiyor, epey sabır ve zaman istiyor. Güvenli şekilde sabit bir yerde olacaklar, hep aynı şekilde bindirip indirecekseniz, sıfır panik içinde.

Arabaya oturacaksınız 3-5 dakika asla motoru çalıştırmadan, onların sakin sakin oturmasını bekleyecekseniz. İlk on-on beş gün hep böyle olacak.

Sonra motoru çalıştırıp bekleyeceksiniz. Yine uzun tutmadan.

İnip binerken, ödül maması verin.

Sonra bir iki sokak ileriye gidip geri geleceksiniz.

Uzun yol çok iyi geliyor. Sadece uzun yolda veterinerden ilaç alın. Hiç kusmadan yol gitmiş olmaları onlara güven veriyor. Sonrasında daha kolay.
  • buf-e kür  (04.01.21 16:53:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.