[]

Eve alarm taktirmali miyim?

kiraci olarak girilen eve alarm taktirmali miyim? 4.kattayim.

cok uzun sure kullanir miyim bilmiyorum 1-2 sene kesin; bunlar transfer edilebiliyor mu? aklima gelmesinin sebebi karsi komsuda gordum :D

apartman site icinde degil, ama etrafi cevrili. en dis kapi otomatige bagli degil; apartmanin kendisinin goruntulu diyafonu var.

 
Ev sahibine taktırıp kirayı yeniden düzenlemek veya kendin taktırıp kiradan düşmek gibi bir çözüm uygun olur gibi geldi. Bana ait olmayan eve alarm falan taktırmam şahsen. Ev sahibi taktırsın.


  • 1bir1bir1  (03.01.21 21:05:39) 
Evin duvarları çalınamayacağı için ev sahibi o işe girmez. Bildiğim kadarıyla eve takılan alarm sistemleri abonelik usülü oluyor. Yani her ay belli bir ödeme var diye biliyorum. Ev sahibi bunu asla ödemez. Taşınırsanız alarm ekipmanlarını da beraberinizde götürüp yeni eve taktırmanız mümkün.


  • himmet dayi  (03.01.21 21:09:54) 
-özellikle büyük şehirde yaşıyosanız ve evinizde hırsızlık olduğunda maddi kaybınız yüksek olacaksa yaptırmanız menfaatinize.

-alarm sistemi montajı yapıldıktan sonra çoğu firma aynı sene içerisinde taşımaya ücret almıyor ama sonraki seneler için alınıyor olabilir.

-kamera takılan apartmanın kamerasını söküp giden hırsız var. kaybının büyük olacağını düşünüyosan bu tip bahaneler üretme kendine.

not: 4. katta olman sebebiyle en baz paket sistemi alman yeterli olacaktır. fatura konusunda da yüksek rakamlar ödemezsin. birde alarm sistemi aldım diye kesinlikle soyulmayacağını düşünme, alarm caydırma amaçlıdır. alarm olduğunda hırsızın içeride gezmeye vakti olmaz ya ilk tuttuğunu götürür veya alarm çaldığı gibi panik yapar ve kaçar. sakladığın değerli şeyleri bulmaya vakti olmaması yönünde bi önlem diyebilirsin.

bunların ışığında halen alarm sistemi taktırmak istiyosan safe point firmasını önerebilirim. hem kendim uzun süredir kullanıyorum hem de büyük bankalara hizmet vermeleri sebebiyle bi sorun yaşamayacağını düşünüyorum.

not:ne yaparsan yap ama pronete yaklaşma. pronet soyacağına bırak hırsız soysun.
  • johnnie w lker  (03.01.21 22:03:31) 
Kiracıyım. Apartmanda hırsızlık olduktan sonra alarm taktırdım. Taşınırken de alarm servisi gelip çıkarıyor. Ev sahibini alakadar eden bir durum yok. Alarmlar kalıcı değil. Aylık ödenen abonelik gibi düşün. İnternet, telefon, elektrik gibi yani. Aboneliğini de istersen sonlandırırsın.


  • silah taciri  (03.01.21 23:59:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.