[]

Turizm bölgesinde iş ilanı

Nereye verilir?
Ege kasabası sayılacak bir yerde iş yerimiz var. Çeşitli işlere eleman arayışına başlayacağız 2 aya. En efektif nereye ilan verebiliriz? Kariyer.net değil sanki. uniisbul belki. Başka hangi mecraları kullanabiliriz?



 
Bence şu an ilan vermiş oldunuz hiç para harcamayın. Bunu okuyanlar bölgedeki kalifiye tanıdıklarına haber salmış cevap bekliyordur :D


  • havadakarada  (03.01.21 14:02:03) 
Elemanonline bar bir ilan ücretsiz.


  • neymis  (03.01.21 14:10:43) 
turizmde indeed iyidir kalifiye eleman gelir. ama son dönemde facebook bu konularda çok iş yapıyor. kasaba veya civar belde ilçeler adına açılmış iş arama grupları illa ki vardır. ücretsiz hepsi. millet eşine dostuna da söylüyor oradan.


  • ada meltemi  (03.01.21 14:19:05) 
Turizm fakültelerine ve onların mezunlar derneklerine ulaşabilirsiniz. İlanınız olduğunda bana gönderin, öğrencilerimize-mezunlarımıza iletelim.


  • tss  (03.01.21 14:30:53) 
modhotel olabilir.


  • let the zeppelin  (03.01.21 14:55:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.