[]

kilometresi ile oynanmış araç

bu aracın dezavantajı ne olur, otomatik vites, hasar kaydı yok.
fiyatı ortalamaya göre biraz aşağıdaydı, dikkatimi çekti.



 
Uzun yazdım ama sildim. Halk tabiriyle üzebilir. Sanayideki ustayla dostluğunuz arttırabilir, belki çocuğunu kolejde okutabilirsiniz :)

Temelde 4 gösterge var (yaş,km,bakım,hasar). Bunlardan birinde hile yapılmış bir aracı almam. Bir çeşit dolandırıcılık zaten. Bu yüzden en pimpirikli alıcılar, 3-5 yaş arası, yetkili serviste bakım görmüş, hasarsız, orijinal km'li araç ararlar.
  • the coon  (03.01.21 03:28:05) 
Göstergesi oynanmışsa hasar kaydı olmaması pek bir şey ifade etmemeli. Ne kadar güvenebilirsiniz ki.


  • catch the arrow  (03.01.21 04:02:23) 
alır almaz trigger-devirdaim değişmen gerekecek, turboluysa turbo revizyonu yakın olabilir. bunları topladığında zaten 4-5 bin gider. aldığın araç 150.000 gösterirken 350 binde olabilir haliyle 2 katından fazla aşınmış bir motor ve şanzıman alıyorsun.


  • orpheus  (03.01.21 04:10:12) 
Kilometresi ile ne zaman oynanmış bilemezsin. 500binde de oynanmış olabilir, 100binde de.
Rulet gibi araba, ne sonuç geleceğini bilemezsin.
Ek olarak hasar kaydı olmaması arabanın ortadan yarılıp toplanmadığı anlamına da gelmiyor. Ne araçlar böyle dolandırıcı gibi satılıyor.
  • logisticsmanager  (03.01.21 04:55:22) 
daha çok çalışmam gerek araç konusunda demek ki, çok teşekkür


  • siyah gece  (03.01.21 05:11:28) 
Uzak durulması gereken bir araç. Satarken çok zorlanırsın. İkinci el tabiriyle "kardeş olursun" o araçla.


  • himmet dayi  (03.01.21 10:29:22) 
Aracın kilometresi ile oynayan adam başka her şeyi hakkında da yalan söyleyebilir. Kaç km'de oynanmış olursa olsun almam o aracı.


  • synesthesia  (03.01.21 11:45:44) 
Marka modele de bağlı biraz. Araç Civic ise ve baya uygunsa alınır. İsterse on takla atsın insanımız civigi alıyor yine de. Öyle bir kafa var işte.


  • fikox  (03.01.21 13:16:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.