[]

alexander lazerin göremediği ince kıllar için napmalı

tüm vucut gittiğim yer boyun sırt ve omuzlara da yaptı daha öncelerde kaç sefer ve hepsinde çoğalmalar oldu. bunu bugün gittiğim seanstaki kişi söyledi. farklı bir yere gittim görüş almak için.

en rahatsız eden yer omuzlar.alexander görmez bunları dedi. 1-2 ay temiz kalır sonra tekrar çıkar dedi.

gerçek diode makinesi veya iğneli önerdi ama yer önermedi.

beyaz ten siyah kıllarım var erkek olarak. ama bu yerlerdekiler simsiyah değil. diode hiç araştırmamıştım. memnun kalan oldu mu bu tarz kıllarla? iğneli çok acıtacak ve deriyi de tahriş edecektir :( o yüzden diode yapabiliyosa diode denemek istiyorum yer öneriniz varsa

 
Buz?
sadece ince tuyler icin bi cihaz duymustum ama neydi :) dmeek istedigim bu iki secenek disinda yeni bi seyler cikmisti ama adini bulamadim

  • ala09  (02.01.21 18:12:17 ~ 18:16:30) 
Ya bakın biz bunları anlattık
Biz bunları lazerle anlattok
Biz bunları josystikle anlattık
Biz bunları sürahiyle anlattık

5 seans alex. gidin kıl mıl tüy bişey kalmaz. Bu bir tuzaktır. İğneliler daha pahalıdır. Kadınların yüz, bıyık vs gbi aşırı az bölgeler haricinde anlamsızdır. Kadınlar buralara bile kullanmıyor. Sabredip gidin, dinlemeyin onları. GÖRDÜĞÜ KADAR olsun diyin.
Pırıl pırıl olmasa bile %80 azalır. Şu anki durum nere %80 az hali nere yapma allasen shadow.
3 seans git azalmazsa beni bul :D azalacağı için devam edin yaza kadar falan 5 seans biter, farkı görür bana teşekkür edersiniz.
Not:diode tam yalan. Bi ara grupanyada falan satılıyordu. Sakın ha. Ağda yap daha çok azalor.
  • rewlack  (02.01.21 18:51:01) 
rewlack +1
Paket alın. İlk 4 seans kısa aralıklarla gidersiniz. Sonraki seansların arası giderek uzar. Bitmez belki, ama ayda yılda bir gider temizletirsiniz ihtiyaç oldukça.

  • auroraaurora  (02.01.21 19:15:35) 
6 seans alexander sonucu bu oldu zaten :) paket olmayan bir yer, epiderm. omuz boyun çoğaldı.

bacak göğüs ayakta iyi sonuç verdi. kalın kılda yani. ince kılda olmuyor. gittiğim yer dedi zaten boşuna yapmayalım o inceleri. tüm vucut yaptırdım.
  • ShadowOfMoon  (02.01.21 20:17:26 ~ 20:18:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.