[]

ps5 alıcam sorularım var

ps5 almayı düşünüyorum yanında aksesuar alarak ne alsam ?

diğer sorular

- iki kol alıcam. 4lü oyun var mı tavsiye ettiğiniz eğer varsa ekstra kol alıcam
- kulaklık veriyorlarmış yanında alınması gerekiyor mu ? iki tane alayım değil mi ?
- kamera da varmış yanında. o da fena değil alsam mı ? belki yayınlarım oyunlarımı
- ps4 oyunları ps5 de oynayabilyiorum değil mi ?
- televizyonumu 8klık tv ile değiştirmem gerekir mi ? şu an evdeki lg 55nano öyle bişi. 4k oynatıyor netflixde.

 
PS5 sahibi olarak cevaplayayım.

-İkinci kolu eşim hediye aldı onunla oynarım. Ama oynayacak birisi yoksa da şarj bitince beklememek adına ikinci kol güzel olur. Ayrıca şarj istasyonu da aldım güzel duruyor.
-Kulaklık kutudan çıkmıyor. Kafa üstü kulaklığı var 1560 tlydi en son. Ben de kulaklık düşünüyorum ama Arctics 1 wireless öneriliyor. Ona da bakılabilir.
-Kamera elzem değil. Özel oyunlarda kullanılıyor sanırım. Just Dance vs gibi
-PS4 oyunları oynanıyor. Hatta PS4 kolu Dualshock varsa PS4 oyunlarında onu da kullanabiliyorsun.
-HDMI 2.1 ve VRR destekleyen tv öneriyolar ancak gerek yok şimdilik. 8K oyun yok şu an. 30 Fps Ray Tracing on veya 60 fps Ray tracing off seçenekleri var. Bazı oyunlar özellikle rekabetçi 120 fps destekleyenler var. Özetle elindeki TV yeterli ama illa alcam ben diyorsan sony XH90 serisi ya da Lg oled cx gx tvleri öneriyorlar.
  • Take it away honey  (02.01.21 14:08:22) 
- İkinci kolu da aldım ama FIFA dışında local multiplayer oynanacak pek oyun yok.
- PS4'te olduğu gibi kutu içinden kulaklık çıkmıyor ama Sony PS5 Pulse 3D kulaklık çok başarılı, tavsiye ederim.
- PS VR kullanmıyorsanız kameraya gerek yok. Kullanıyorsanız da eski nesil kamera iş görüyor.
- PlayStation Store'daki oyunların yüzde 99'unu PS5'te oynayabiliyorsunuz. Şu an için PS5 özel oyun bulunmuyor. Çıktığı gün aldım cihazı ama hâlâ PS4'ü daha aktif kullanıyorum. PS4 sahibi değilseniz sizin için şöyle bir avantajı olabilir: PS Plus üyesiyseniz PS Plus Collection bünyesindeki 20 oyunu üyeliğiniz boyunca ek bir ücret ödemeden oynayabilirsiniz.
  • ultranil07  (02.01.21 14:57:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.