[]

e-devletten türk telekom internet aboneliği kapatan var mı?

süreç nasıl işliyor, hemen faturalandırma duruyor mu?




 
türk telekom faturalı hat kapattım. edevlet üzerinden başvuruyu tamamladığım an telefonuma türk telekomdan mesaj geldi, başvurunuz alınmıştır 7 gün içinde sizi arayacağız ulaşamamanız durumunda hattınız kapatılacaktır diye.

2 gün içinde kapatıldı.

edevlette başvurum iptal olarak gözüküyor.

zaten başvuruyu yaptığın zaman kapatıldığı güne kadar faturalandırılıyormuş öyle yazıyordu edevlette. taahüt falan varsa bilmiyorum .

yani 20. günde kapattıysan 20 günlük ödüyormuşsun gibi bir yazı vardı edevlette.
  • killerbee  (01.01.21 20:51:51 ~ 20:52:47) 
türk telekom değil de, ttmobil iptali yaptım fakat sonunda elektronik imza ile osuruktan iki satır bir belge imzalattı ve öyle kapatma işlemini tamamladı. yani kara düzen faks isteyenler gibi şimdi de e-imza isteniyor sanıyorum. bende var ama çok insanda yok malum...

hoş sonra ttmobil aradı, 2 sene boyunca 45 lira ödediğim tarifeyi iki katı kotalı olarak yarı fiyatına teklif ettiler, kabul etmek zorunda kaldım...
  • malheiros  (01.01.21 23:42:04) 
e imzam yok benim. zaten e imzam olmadığı için internet bankacılığı ile giriş yaptım e devlete. e imza şart değil yani. giriş bölümünde kimlik kartıyla gir, e imzayla gir bir de internet bankacılığı ile gir var. e imzan falan yoksa benim gibi internet bankacılığı ile giriş yap. normal her zamanki gibi yaptığımız giriş yeterli olmuyor iptal başvurusu için.

kıytırık bi belge gösterdi, bunu indirip imzalayıp fotoğrafını yükleyin veya taratın yükleyin diye., bildiğin indirdim fotoşopta açtım mouse ile karalayı aynen pdf olarak kaydedip yükledim.
  • killerbee  (02.01.21 17:26:22 ~ 17:28:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.