[]

Virüs tedbirlerine uymayan baba, çıkardığım rezillik, bütün tadın kaçması

Merhaba arkadaşlar,

Önceden de buna benzer başlıklar açmıştım. Benim vurdumduymaz, sorumsuz, çocuk gibi davranan, laftan anlamayan, arsız, kalın kafalı bir babam var maalesef. Dışarı çıkmaması, çıksa bile başkalarıyla dipdibe girip konuşmaması gerektiği konusunda ne kadar uyarsak, rezil etsek hala aynı şeyleri yapmaya devam ediyor. Bugün gerizekalı komşularımız eve davet etmiş, babam da çok kibar(!) olduğu için kırmamış, teşrif etmiş. Bu komşularla aramız her ne kadar iyi olsa bile kurallara falan hiç uymuyorlar. Şikayet etmeyi bile düşündüm o derece, maskeyi daha yeni takmaya başladılar ama her gün sürekli birileri geliyor bunlara. Hal böyleyken adamlar yürüyen tehlike.

Babamın oraya gittiğini öğrenince beynime kan sıçradı. Rezillik çıkarttım. Bağırdım, çağırdım. Bir de utanmadan zeytinyağı gibi su üstüne çıkınca kalbini kırdım. Küstü, annemin o kadar hazırladığı yılbaşı sofrasına annemle ben oturduk. Ayıptır söylemesi aldığım o kadar içecek, cips, abur cubura falan dokunasım yok. Bütün tadımız kaçtı. Yılbaşı falan kutlamak istemiyor canım.

Yaptığımdan pişman falan değilim. Bir daha böyle bir durum yaşanmaması için özellikle ağır bir olay çıkartmak istedim. Ama babamı tanıyorsam yine yapar yine yapar. Ben kendi mutsuzluğumla kalırım. Bir de annemde de bende de virüs açısından tehlike arz edebilecek kronik rahatsızlıklar var. Buna rağmen bildiğini okumaya devam ediyor. Ne yapmak lazım böyle durumlarda? Siz olsanız böyle yapar mıydınız? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.

 
evden bile kovarım sen ne diyorsun. annenle senin rahatsızlığınız da varmış üstelik. bu ne vurdumduymazlık? babam demem şikayet ederim bu ne bee


  • neira  (31.12.20 22:24:54) 
Kimse duymadan polise ihbar edecektin. Cezayi odeyince baban cikmazdi.


  • gelmeistemem  (31.12.20 22:30:29) 
yani neredeyse hak verdiğim noktası yok bu anlattıklarınızın. iradeli bir insan değil mi babanız? sizin veya virüs tedbir ıvır zıvırın kurallarına uymama hakkı var. her ne kadar maskesize ceza yazılıyorsa da takmama hakkımız olduğunu düşünüyorum.


  • ala09  (31.12.20 22:51:12) 
bakma burdakilere kardeşim. doğru yapmışsın. laftan anlayacak bir yapısı yok belli ki pederin.
açıkça sizin ölümünüze yol açabilecek birşeyi , öylesine bir nedenle yapmış.

  • alicandan  (01.01.21 00:16:17) 
"Baba bunu benim icin yapabilir misin?" dersen kesin gitmezdi.

hatasını anlar , maskesini takar, mesafesine dikakt ederdi kesin.
  • alicandan  (01.01.21 00:17:52) 
Dumbest Man +1
Babanız biraz sorumsuz olabilir. Ama coronadan beter çekilmesiniz.

  • allah yazdiysa bozsun  (01.01.21 00:23:56) 
"Bunu benim için yapabilir misin?" 14 yaşındaki çocuğa veya herhangi bir zeka geriliği bulunan bir yetişkine söylenir. Çoluğu çocuğu olan kazık kadar adamdan hareketlerinin hem kendisine hem de sevdiklerine nasıl bir etkisi olacağını bilmesini beklemek gayet normal.

Söz konusu hastalık Ebola olsaydı başkasına bulaştırmasına fırsat kalmadan ölme olasılığı yüksek olduğu için maske takmama ve önlem almama hakkını makul karşılayabilirdim.

Kendisine son bir defa kendisi yakalansa ve kurtulacağına inansa bile sizin ve annenizin kurtulamayabileceğini anlatmayı deneyebilirsiniz. Eğer maddi imkanınız varsa evde kendinizi izole etmeye çalışabilirsiniz. 1-2 hafta boyunca evin içinde yüz yüze gelmez, aynı sofraya oturmazsanız belki meselenin ciddiliğini anlar.
  • bruce mclaren  (01.01.21 00:44:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.