[]

ofis sandalyesinin tekerlekleri ve parkeler

Selam

Evde normal yemek masasının sandalyesi belime tecavüz edince artık ofis sandalyemi eve getirdim. Ancak bu sefer de şöyle bir sorun çıktı, bunun tekerlekleri parkeyi sikertir mi? muhtemelen evet sikertir.

Nasıl bir çözüm bulabilirim sizce?

 
Hayir bir sey yapmaz


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (31.12.20 08:48:57) 
ahşap parke mi, laminat parke mi?

ofiste laminat parke var, tekerlekler laminat parkenin kaplamasını mahvediyor.

ama evde ahşap parke olan odada şu anda ofis koltuğunda oturuyorum, hatta 3 yıldır bu şekilde kullanılıyor, ama herhangi bir bozulma yok. aynı parkenin üstüne yemek masası sandalyesine oturan eşimin parkesinde hep sandalye ayağının izleri var.

biraz da tekerleğe bağlı tabii. lastikse bir şey olmaz ama ayı gibi sert yapmışlarsa parkeyi de çizer.
  • kibritsuyu  (31.12.20 08:52:23) 
Hemen hemen hep aynı noktada duran bir oturma şekliniz varsa, sanldaye ile sağa sola çok gitmiyorsanız kolay kolay bişey olmaz.

Ama sık sık bi sağa bi sola, mesela bi o yazıcının olduğu masaya bi öbür monitörün olduğu masaya itiyorsanız kendinizi o bölgede uzun bir süre sonra kaplamada hasar olmaya başlar.
  • John Bloor  (31.12.20 09:50:13) 
illa ki perişan edecektir.

size lazım olan şey:
www.ikea.com.tr
  • helenart  (31.12.20 09:56:52) 
Sağa sola kayarak seyahat etmiyorsan ihtiyacın olan şey şu: encrypted-tbn0.gstatic.com


  • prole  (31.12.20 10:08:07) 
www.ikea.com.tr

Evde kullanıyorum memnunum
  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (31.12.20 10:09:59) 
Bauhaus a falan gidip ince hakifleks kestirilebilir


  • kisa  (31.12.20 10:16:39) 
O bolgeye ustunde tekerlerin rahat kayabilecegi tarzda bir hali kestirebilirsin haliflex gibi ya da parke numuneleri alip onlari koyabilirsin altina. Plastik matlar cirkin bence almamak lazim.


  • mirafiori  (31.12.20 11:47:16 ~ 11:47:35) 
cevaplar için teşekkürler.
Parle ahşap parke. laminat değil.

bir süre bu şekilde test edip yer matını deneyeceğim. teşekkürler.
  • teritori  (31.12.20 15:04:39) 
Standart tekerleklerdense onların acaip kalitelileri oluyor genel olarak sert plastik yerle temas eden yerleri kauçuk gibi. Rulmanları da çok daha güzel olduğundan acaip rahat hareket ediliyor.

İkea ise ama onların tekerlek soketleri kendilerine has piyasadakiler olmuyor.
  • hedep  (31.12.20 16:10:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.