[]

mavi kartuş puan kullanımı

herkese iyi geceler, malum yıl sonu. annemin kartuş kartında hatırı sayılır bir puan birikmiş. annemle aynı şehirde yaşamıyoruz. ben yarın mağazaya gitsem sadece annemin tel nu. ile puanı kullanmak istesem müsaade ediyorlar mı yoksa illa karekod okutmalıyız vs. derler mi?

teşekkürler.


 
sorunuzun tam cevabı değil ama mavinin internet sitesinde de kullanabilirsiniz


  • alaimisema  (31.12.20 08:29:03) 
mağaza eğer müsaitse yetkili birine söyleyin, kart sahibini arayarak ondan kart numarasını teyit ederek yardımcı olabilirler. mavi'de mağaza yöneticiliği yaptım uzun süre. sistemi çok iyi biliyorum. ama yetkilinin insafında biraz, sistem izin verse de prosedür kartla birlikte gidilmesi.


  • reanarchy  (31.12.20 09:07:36) 
mavi kartuş uygulamasını indirip kart numarasını tanımlayarak mobil uygulamadan oluşturacağınız barkod ile kart olmadan alışveriş yapabilirsiniz.


  • maybe one day  (31.12.20 09:55:48) 
Puan kullanırken uygulamayı indirmek gerekiyordu ben en son kullandığımda.


  • curukturpkokusu  (31.12.20 15:08:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.