[]

Araba Sevdası

Yeni bir araba aldım önceki sene sıfır olarak.
Ama ne satasım geliyor (seviyorum çünkü) ne de kullanıyorum.
Garajda tozlanıyor.

Arabamı kullanmak için motive edici neler yapılır?
Yani arabayı kullanmak için bir dürtü istiyorum...

 
şehir içi değil de şehir dışı günübirlik gezmeye gidin. doğa vs yürüyüşü yapmak için olabilir.


  • sttc  (31.12.20 01:21:35) 
abi gerçekten sevsen binmek için bahane bulursun gibi ya ( cümle biraz tuhaf oldu farkındayım ) yani bence sürmek için bahane bulmak isteyeceğin bir araba alabilirsin. ben mesela arabayı kilitleyip eve her çıktığımda 2-3 saat sonra bi bahaneyle arabaya inip oturasım geliyor hala, baya bildiğin mutlu oluyorum arabanın içinde. ara sıra satasım geliyor sahibindende ciddi ciddi takılıyorum, sonra sürüyorum geçiyor.

2 sene oldu benim de ilk günkü gibi seviyoruz birbirimizi.

bunun haricinde sttc +1, günü birlik gezi rotaları oluştur kendine ya da 2-3 günlük. o yol zulüm gelirse tekrar, arabayı kesin sat sen.
  • garavel  (31.12.20 01:23:53) 
Aynısı bende var, 2015 model arabayı 2016 yılında aldım aldığımda kilometresi 27 bin idi şu an anca 32 bin :) Kullanmaktan ziyade yıkamak, temizlemek, arada gidip sağını solunu kurcalamak hoşuma gidiyor. Bir de İstanbul trafiği tiksindirdi araba kullanmaktan onun da etkisi olabilir. Bir yerden bir yere o trafikte gitmek sonrası park yeri aramak zulum resmen.


  • koskoca kirpi  (31.12.20 01:39:09) 
gece sakin zamanda hız yap dicem de yasak var. yasak kalkınca yap bunu. ceza yemeyeceğin bir yerde. adrenalin iyi gelir.


  • westblack  (31.12.20 03:33:50) 
Illa ki kullanmak mi gerekiyor. Egzoz gazi saçmıyorsun havaya. Ne güzel.


  • luluki  (31.12.20 07:08:23) 
satmak için motive edeyim mi? :)

ocak geldi mtv
kasko+trafik sigortası
yıllık bakım
muayene
tekrar mtv
benzin masrafı

garajda duracağına satmak mantıklı yani
  • naksidil  (31.12.20 12:28:56) 
preminyum araçsa park halinde bile zevk verir.


  • mikahakkinen  (31.12.20 15:04:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.