[]

Mimari restorasyon okumuş birinin resim yeteneği var mıdır? Hediye önerisi

Soru bayaa denyoca oldu farkındayım,

Olay şu bir arkadaş mimari restorasyon okumuş, kendisine yılbaşı hediyesi tuval , şövale boya seti göndersem diye düşündüm hem vakit geçirir hem de bişeyler yapar diye ama sonra aklıma geldi ''ulan ya yeteceği yoksa'' diye, sonra da dedim ki yine kendi kendime ''e kardeş bu arkadaş mimari restorasyon okumuş az çok biliyodur çiziktirmeyi'' diye. Bir diğer alternatifimde kalımba bu arada bu denyo ya bi fikir versenize size zahmet.


 
Resimle uzaktan yakından alakası olmayan birine bile alınır bence, çok hoş düşünce.


  • hedep  (30.12.20 23:25:16) 
Yaşa be @hedep güç oldun bana yapıştırıyorum siparişi çok sağolasın


  • paramolacak  (30.12.20 23:33:06) 
Güzel bir hediye ama atıl durma ihtimali de var bir miktar, bizim evdeki şövale bu ara askılık olarak kullanılıyor, fakat bir dönem de cidden kullandı eşim. Daha az risk alıp güzel bir suluboya seti seçerdim, eğer henüz almadıysanız fikir olsun.


  • kullanıcıadımbuolsun  (31.12.20 00:17:49) 
restorasyon bölümleri iki yıllık teknik bölümlerdir. yani kendisi tekniker. arkadaşlarım var genelde bilgisayar programları üzerinden çizim yaparlar diye biliyorum. resimle alakaları yok. fiyat limit yoksa 250-500 tl aralığında grafik tablet daha iyi hediye olabilir.


  • jepa  (31.12.20 00:47:21 ~ 00:49:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.