[]

yüzümün tek tarafına sivilce basması

Normalde sivilce problemi olan biri değilim, geçen gün gün içinde sol tarafımda 5 büyük sivilce birden çıktı. Hepsi derin, ağrılı ve ateşli sivilce. Aynı anda tek tarafla bu kadar sivilce çıkmasını klasik yağlı cilde bağlayabilir miyiz? Yaş oldu 30 artık sivilcem de çıkmasın yahu.




 
Yastık kılıfı sebep olabilir tek taraftaysa. Sık değiştirmek lazım. Veya saç tek tarafa çok temas ediyorsa, o da etkiler.


  • gayda  (30.12.20 21:46:45) 
elin yüzünün sol tarafında belirli bir süre gezinmiştir sen farkında olmadan. çeneyi avuca yaslayıp parmaklar yüzde pc'ye, tv'ye bakmak gibi ya da uzun süre bir şeye odaklandığında, stresli bir iş yaptığında elin farkında olmadan yüzün bir tarafında sürekli gezinmesi gibi. çok ciddi şekilde -özellikle tırnak araları- ve gün içinde birçok kez yıkanmayan ellerin yüzde gezinmesi sivilceye sebep olabiliyor.


  • iggy pop  (30.12.20 22:30:49 ~ 22:31:18) 
Onceki 2-3 gunde olagan disi seyler/olagan disi miktarlarda biseyler yediyseniz de olabilir (1 tabak yerine 1 tencere makarna gommek gibi mesela)


  • taurina  (31.12.20 10:22:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.