[]

Sokaktaki yavru köpek

Merhaba,

Annem bu sabah yan evin bahçesinde yavru bir köpek görmüş. Biraz ekmek ıslatıp koymuş ama yememiş. Ben de süt verelim dedim de çok anlamıyorum maalesef. Et yiyebilir mi? Markete gittiğimde köpek maması almayı düşünüyorum. Bir de havalar epey soğudu burada. Bu çocuk için ne yapılabilir? Yerimiz olsaydı eve alırdık ama o da mümkün değil.

Sabahtan beri ekmeklerin başında oturuyor. Annesi de yok sanırım. Önerilerinizi bekliyorum.

 
Yavru köpekler için ıslak mamalar var onlardan alabilirsiniz. Kuru mamaları yemeyebiliyorlar ıslakları hemen yiyiveriyorlar.
Çok sağlıklı şeyler değiller ama "aç bitir" salam, sosis falan da yiyebilir.

Üstünün kapalı olduğu bi alan var ise onun altına karton koli veya eski kilim vb. koyabilirsiniz üzerinde yatması için. Açık alanda olursa yağmurdan vb ıslanabilir.
  • yanginmerdiveni  (30.12.20 13:28:49) 
İslak mama+1
Annesi gelebilir belki ama gece de gelmemis olursa sokakta zorlanabilir. Büyük kopekler denk gelirse bogabilirler, lutfen gozlemleyin, korunakli bir yer saglarsaniz cok iyi olur.
Sosyal medyada hayvan sahiplendirme gruplari var, belki fotografini paylasabilirsiniz
  • her giriste sifresini unutan adam  (30.12.20 14:26:48) 
Merhaba inek sütü lütfen vermeyin sindiremiyorlar. Aç bitir fikrine katılıyorum sonuçta pek fazla şansı yok yavrucağın yemek konusunda.
Islak mamalar var yazıldığı gibi.
Korunaklı bir alan yaratabilirseniz çok iyi olur. Bir milyonculardan ucuz polar battaniye falan belki.
Temiz su bulundurmanız çok önemli.
  • wild honey suckle  (30.12.20 16:35:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.