[]

Aydınlatma Tavsiyesi Hk

Selam Romalılar,

Şimdi bir aydınlatma çözümü ihtiyacım var. Masa lambası kullanıyorum. Çalışırken kağıdın üzerine yansıtıyorum, akşam pc de çalışırken göz yormasın diye duvara çeviriyorum, zoom yaparken suratıma çevirip ışık işini çözmeye çalışıyorum.

Şimdi sorunum şu lamba yakında kullanımda noktasal bir alana ışık veriyor. Bunu çözmek için masa lambasına bir a4 kağıt tarak ışığın yayılmasını sağlıyorum.

Peki kendinden böyle çözümü olan masa lambaları var mı? Yani masa lambasının ilgili yerine ben led lamba takayım, sonra bir kapağı olsun lambanın ve onu kapatayım. Bu sayede ışık noktasal bir yere değil daha yayılarak yansısın. Beni a4 çilesinden kurtarsın. Hue play gibi aslında istediğim şey. Malum onun içinde dahili ledleri var, ama beyaz bir plastik tabaka olduğundan o ışığı yayıyor. Ama hue play benim için işlevsiz kalıyor diğer konularda.

Özetle siz böyle bir masa lambası biliyor musunuz? Gördünüz mü? Yada tavsiyeniz ne olur?

 
öyle masa lambaları var mı bilmiyorum fakat biz çekimlerde şu tür, kelvini + filtreleri + ışık gücü ayarlanabilir yarı profesyonel ışıklar kullanıyoruz.
www.sahibinden.com

  • ankarakecisi  (29.12.20 22:16:37) 
Hocam senin ilacın kıskaçlı bir tripod üzerine takılmış Ulanzi VL49. Video ışığı olarak geçiyor. En ucuz çözümün bu olur.


  • roket adam  (29.12.20 22:56:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.