[]

general mobile kullanan var mı aramızda?

Genelde "7-8 ay sonra pişman olursun" şeklinde yorumlar okuyorum.

2020'de piyasaya sürülen ve 1600 lira civarına satılan GM 20'den alsam, pişman olur muyum?

1600 lira fiyat bandında başka tavsiyeleriniz olur mu?

not: siparişi verdim aslında ama 4 ocak'a kadar iptal edebilirim. çok fazla kötü yorum okuyunca vazgeçme aşamasına geldim.

 
2015 yilinda gm4 almistim. Ekranı sasardı garantiden ucretsiz degisimi oldu. Sarj soketi arizalandi yine servisi ucretsiz degistirdi. Garanti anlaminda memnun olmustum. Yaklasik 4 sene kullandim acikcasi fena degildi, oyun oynayan biri degilim bankacilik vs whatsap uygulamalarinda sikinti olmadi ama sarji gun icinde bitiyordu.

Simdilerde fiyati pek de makul degil gibi xaomi telefonum bozulunca gm modellerine baktim kararimi samsung m21 aldim efsane cuma indiriminden.
  • zanutsas  (29.12.20 21:38:22) 
Kanka biraz şans işi. Yüce Türk milleti bu markaya gereken değeri ve şansı verdi. O ne yaptı? Müşterilerini yarı yolda bıraktı. Ciddi bir servislik arıza olmadığı müddetçe diğer Android cihazlar gibi en az 2 yıl doğru düzgün gider. Takla tukla biraz da sizin kullanımıza bağlı olarak götürür. Vallahi o paraya alternatifiniz yok. Hayırlı olur inşallah.


  • allah yazdiysa bozsun  (29.12.20 21:41:12) 
  • late viper  (29.12.20 23:30:01) 
Genaral mobile elite almıştım vakti zamanında, telefon elime ulastiginda 4 ay sonra sorun çıkarmisti satıcısına göndermiştim, satıcısı da ürünü servisine gönderdi. Onlarda telefonda sorun olmadığını yazmışlar. Satıcısıda telefonda sorun olduğunu diretmis ve telefon değişimi yapılmıştı. Değişimi yapılan telefon elime ulaştığında 1 hafta sonra hat gitti 6 ay boyunca kullanamadim telefonu kendi hattımda sorun var sandım başka hatlar denedim vesaire bir türlü hat gelmiyordu telefona. Thh'ye verdim. Ne hikmetse bilirkişi beni, şikayette bulundugum telefondan aramiş ve hiçbir sorun yok diyip telefonu bana geri verdiler. Birşey yaptı diye düşünüyorum ama neyse..

Gerçi şimdi hala çalışır vaziyette fakat bir daha General Mobile alir misin derseniz almam..
  • prinz-frost  (30.12.20 00:08:27) 
Telefondan anlamam. Bir yıldır gm8 kullanıyorum çok memnunum. 800-900 liraydı bi de, fiyat performans canavarı gibi geliyor bana hala :d


  • turk kizi  (30.12.20 00:28:20) 
2013 te discovery çıkmıştı. 1 sene içinde bozuldu. Sonra Elite kullandım. O da bozuldu. Bozulma sebebi de yazılımsal sorunlar oldugu söylenmişti.2 telefonda da aynı sorunları yaşadım. Mesela şarjı %70' ken birden kapanıyordu ve şarjı 0 oluyordu. Yenilerini bilmiyorum belki geliştirmişlerdir ama ben tavsiye etmiyorum. Elite den sonra 2017 de j7 prime aldım. Hiç sıkıntı yaşamadan kullanıyorum.


  • camlicagazoz  (30.12.20 00:47:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.