[]

Bu sarkiya puaniniz kac kankalar?

Nami diger "verdi verdi" Sabahtan beri dinliyorum. youtu.be
Cok pis patlama yapmasi lazimdi gibi geldi bana bunca dandik sarkinin tutundugu ortamda. Sozluge mudi, warde yazdim tek bir giris bile yok, oha dedim millet nasil kacirmis bu sarkiyi. Ben mi abartiyorum yoksa 10 uzerinden kac veririsiniz?



 
Müzik, bir toplumsal tabaka ve alt kültür meselesi. Sözlükte bu şarkının hitap ettiği kitleyi bulmanız biraz zor. Yanlış yerde arıyorsunuz. Tiktok'ta ise baya tuttu bu şarkı. Basit bir internet okur yazarlığı meselesi.


  • joker hakki  (29.12.20 21:03:00) 
1/10

Tam bir keko şarkısı.
  • himmet dayi  (29.12.20 21:07:52) 
@joker hakki sozlukte 10. sinif bir suru turk yabanci rapcinin onlarca sayfa basligi var, yeni yeni adamlar cikmis hic birini tanimiyorum bile eskiden sagopa, ceza vardi sadece. Cok elit bir yerden bahsetmiyoruz sozluk kitlesi derken, farkli kitleler muhabbetini anlamadim simdi. @himmet dayinin yorumundan da yaklasacak olursak keko dedigimiz ibrahim tatlisesin olusu program yapiyor ratingleri alt ust ediyor bu ulkede sonucta, asil bomba o zaten


  • speedy  (29.12.20 21:10:28 ~ 21:13:39) 
Elitlikten bahseden bir kelime bile etmedim. Kalite yorumu yapmadım. Hangi kategoride eserlerin hangi alt kültürlere mensup insanlara hitap ettiğini kestirmek zor değil. Bu alt kültürden insanların sıklıkla hangi platformlarda takıldıklarını kestirmek de zor değil. Farklı kitleler muhabbetini anlayamadığınız için bu şarkıya sözlükte rağbet olmamasına oha çekiyorsunuz zaten. Bunlar basit internet okur yazarlığı meseleleri. Babannem de hangi linkin bait olduğunu anlayamıyor mesela, olabilir.


  • joker hakki  (29.12.20 22:26:30) 
Önceki cevaplarda direk tasnife yönelik yorum yaptım, kalite yorumu ya da şahsi yorum yapmadım.

Ha, şahsi yorumumu da yapmam gerekirse, himmet dayı'ya katılıyorum, tam bir keko şarkısı. O yüzden Tiktok'ta tuttu zaten şarkı.
  • joker hakki  (29.12.20 22:27:46) 
Abartıyorsun abi. Keko şarkısı falan demeyeceğim ama bi numarası yok ya şarkının. Senin güzel gönlün için 2 veriyorum.


  • eazy  (29.12.20 22:44:01) 
Kotu degil bence. Ya millet bu muzikleri tiktokta duyuyor, sonra tiktoktaki sacma karakterle sacmaliklarla muzigi eslestiriyor sonra muzigi gomuyor sanirim, ben tiktok bilmem de bi twitter videosunda duymustum oyle arattim dinlemeye baslamistim mesela Verdiyi. Gidip de arka fonda ergenler videoda sarkiyi meze yaptilar diye sarkiyi toptan gommek bagnazliktir bildigin. Keza ayni sekilde bunlari da twitter videolarinda duydum arastirdim gayet de dinliyorum simdi.
www.youtube.com
oh no www.youtube.com
selamun aleykum www.youtube.com
i love you www.youtube.com
For the Damaged Coda www.youtube.com
  • neverletyougodown  (30.12.20 00:37:37 ~ 00:46:09) 
@joker hakki kardes konuyu niye saptiriyon, Turkiye gibi en kalitesiz muziklerin milyonluk tik aldigi yerde bu sarkinin 200M izleme almasi lazimdi. Reklami falan yapilmamis herhalde.


  • speedy  (30.12.20 18:28:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.