[]

Şehirlerarası özel araçla seyahat yasağı var mı?

Amcamla babam mahkemeye gidecek sadece ikisi olacak araçta. 21 ocakta mahkemeleri var onlar 10 ocak gibi gidecek. normalde yasak var mı? varsa mahkeme söylenerek gidilebilir mi? bir de sürücünün anındaki koltukta oturma gibi bir yasak oluyor mu?




 
halihazırda şehirlerarası özel araçla seyahat yasak değil. Sadece sokağa çıkma yasağı saatlerine gelmesin yeter.


  • kojonotsuki  (29.12.20 14:13:11) 
Yok, ben de yeni istanbuldan izmire arabayla geldim. yanındaki koltuk muhabbeti ilk zamanlar vardı nedense şu an duymuyoruz, maske taktığınız sürece sorun yok.
zaten şehirlerarasında, şehirden çıktıktan sonra polis görmezsiniz.

  • tflonur  (29.12.20 14:14:28) 
@kojonotsuki hocam memleket 14 saat sürüyor. hafta içi gitseler de denk gelirler ister istemez.


  • six packsiz  (29.12.20 14:15:59) 
sabah 5 te çıksınlar..yasağa takılmazlar..


  • since1907  (29.12.20 15:02:04) 
peki ön koltukta oturma gibi bir yasak var mı?


  • six packsiz  (29.12.20 15:16:20) 
sürücü yanı yasak değil.

yaşları kaç?

bir de mahkeme yeterince makul bir sebep gibi geldi bana. yanlarında evrakları olursa, problem çıkmaz herhalde
  • co2s2  (29.12.20 17:08:03) 
Ceza mahkemesi ise bulundukları yer adliyesinden katılabilirler ek bilgi olarak


  • infernalcadre  (29.12.20 17:34:40) 
Hukuk mahkemesi, yer davaları falan.
gidecekler bakalım göreceğiz ceza yerler mi :D

  • six packsiz  (29.12.20 18:13:45) 
Mahkeme gününü gösterir belgeyi ibraz ederlerse ceza yemezler. Ceza uygulansa dahi itiraz neticesinde silinir, görevliler hakkında şikayette de bulunulabilir. Sormak istediğiniz bir şey olursa mesaj atabilirsiniz.


  • odiyus  (29.12.20 19:50:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.