[]

Amsterdamda dürümcü var mı?

Sb. Amsterdamda dürümcü var mı böyle anam babam türk usulü dürüm yapan bi yer ya da yakını olsa da olur. Bizim arkadaşlar var, neyse parası göndereyim evlerine iki dürüm yollasınlar.
Var mı el atacak bu işe bi babayiğit!



 
goo.gl

Alman tipi.

Türk tipi istersen zor.
  • armagan abanuz  (28.12.20 20:06:11) 
www.thuisbezorgd.nl hollandanin yemeksepeti.com u bu site. dürüm yada turkish vs yazın çıkar eve servis yapan yerler. genelde traştır ama hollandadaki yeme içme mekanları; turk restoranlar da dahil,ı öyle aranan adana kebab durum tadı zor bulunur.


  • bluewhale  (28.12.20 20:09:33) 
konudan bağımsız bende hollanda da bir süre yaşamıştım öyle iyi dönerci bulamadım, ki türk nüfusu ab’lilerden sorna ülkede en fazla olan kesim, çok fazla olmasına rağmen yok. londra’da mesela zibil gibi var çok çok iyi dönerciler hatta öyle ki orda yediğim eti de döneri de türkiye’de yiyemedim ben.

tuhaf gerçekten.
  • garavel  (28.12.20 21:32:36) 
Var, hem ucuz hem de kebaplarinda kuyruk yagi kullaniyorlar, hardcore Turk usulu.

goo.gl

Ama eve servis falan yok. Telefon acar onden siparis verip sonrasinda almaya gidebilirsiniz.
  • whisky  (05.01.21 16:00:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.