[]

Gece burnu tıkanan giller sorum size

Deviasyon yaptırdım alerjik ilaç kullandım deniz suyu kullandım bant taktım. Fayda etmiyor arkadaş. Napmali en son bi doktor burun etleri için elektrikle küçültelim dedi, fayda eder mi ??




 
odayı soğuk tut


  • jamswety  (28.12.20 18:01:37) 
Daha etkili bir alerjik ilaç yazsın doktorunuz. Deniz suyu, bant işe yaramaz ama ilaçlar çok yüksek ihtimal işe yarıyor. Ben mesela 3 farklı sprey ve alerji hapını düzenli olarak bir hafta kullanınca burnumdaki etlerin şişi azalıyor.

O şekilde burun etlerinin küçültülmesi basit bir işlem değil. Ben yıldır birçok farklı kbb doktoruna gittim, hiçbiri önermedi. Kesin bir çözüm değil zaten, etler bir süre sonra tekrar şişiyor. Ama bu işlemin bazı yan etkileri ortaya çıkıyor.
  • GoodMorningTeacher  (28.12.20 18:02:53) 
Oda soğuk tutu dene yanılla ben de cozdum, alerji testi yaptırdım yakın zamanda kola sürülen hicbir şeye alerjim çıkmadı, niye böyle oldu ki :(


  • wiekannich  (28.12.20 18:04:36) 
Kola sürülen şeyler sınırlı, bu tip burun etlerini şişmesine neden olan alerji çok çeşitli şeylerden kaynaklanıyor. Benim gittiğim doktorlar alerji testi önermedi hiç. :/ hatta yeterli olmayacağı için yaptırmana gerek yok demişlerdi.


  • GoodMorningTeacher  (28.12.20 18:08:41) 
AIP diyeti deneyin, yediğiniz içtiğiniz bir şeyler vücudunuzda enflamasyona sebep oluyor olabilir


  • spankenstein  (28.12.20 19:58:59) 
benim gün içinde de tıkanabiliyor.doktor soğuğa alerjin var demişti. burun etleri büyüyormuşş soğukta. ameliyatla alsak bile tekrar büyür dedi. pek güvenmedim ama üstelemedim


  • ShadowOfMoon  (28.12.20 21:48:07) 
Cevapları meraktan rezerve. Ameliyat oldum faydasız, sadece otrivine birkaç saat oh be dedirtiyor. Çok sinirleniyorum derin bi nefes alamayınca bazen.
Bi süredir diyet deniyorum allerjik olabilir diye, gluten ve sütü kestim kendimce. Tesadüf mü placebo etkisi mi bilmiyorum ama bi tık rahatlamış gibi hissediyorum.

  • aseton  (28.12.20 22:32:11 ~ 22:42:05) 
İliadin kullanıyorum ama sanırım bağımlılık yaptı:/ Bu sebeple azaltmaya çalışıyorum. Benim bulabildiğim tek çözüm yatakta yüz üstü yatmak. Çünkü hangi tarafa yatarsam o tarafın deliği tıkanıyor.


  • Amaranta ursula  (28.12.20 22:38:31) 
yaşamaktan keyif almıyor musun?


  • janderzel zartanyan  (28.12.20 22:59:59) 
Başlığa yazılan ilaçları okudum ama otrivine ve iliadin alerji konusunda çok yetersiz. Neredeyse etkisi yok bu ikisinin. Alerji için etkili burun spreyleri var. Niçin kbb doktorlarınız bunları yazmamış anlayamadım.


  • GoodMorningTeacher  (29.12.20 00:20:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.