[]

trendyol kargosunu teslim almazsam ne olur

ayakkabı sipariş etmiştim ama başka bir sitede daha ucuzunu bulunca oradan aldım. Trendyol kargoya vermiş ama ben teslim almak istemiyorum. Kargocu gelse ben teslim almak istemiyorum diyebilir miyim? Trendyol'ün iade koşuluna göre evden çıkıp başka bir kargo subesine gidip paketi oradan teslim etmem gerekiyor ama uğraşmak istemiyorum.

Eve gelen kargocuya direkt ben bu paketi almayacağım deme hakkım var mı? Param iade olur mu?


 
hesabından iade kodunu al gelen kargonun üstüne yapıştır direkt iade de.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (28.12.20 15:50:03) 
getiren kuryeler iade almaz, onun icin subeye gitmen gerekir. hic teslim alma ama iade sureci biraz daha uzun olur normalden ama sonunda iade olur sorun olmaz.


  • bay b  (28.12.20 15:54:28) 
teslim almayacağını söylemen yeterli kargocu ona göre teslim edilmedi olarak bilgi girer, sipariş geri döner ve para iadesi yapılır trendyol üzerinden siparişim geldiğinde ben öyle yapmıştım. en kötü kapıyı açmazsın ararsa geri götürün istemiyorum diyebilirsin.


  • Uncle Sam  (28.12.20 18:05:01) 
trwndyol herşeye kıllık çıkartır.al ve gerisin geri kargola.


  • jamswety  (28.12.20 18:34:27) 
bay b yanlış biliyor. Kuryeye "iade edeceğim" dediğinizde zaten kendisi "o zaman teslim almadı olarak yapalım, direkt göndericiye döner zaten." diyor. Geçen ay yaptım aynısını. Başka sitede fiyatı düşünce trednyol'dan aldığım ürünü kargodan teslim almadım, geri döndü ve sitede iade işlemi tamamlandı. Trendyol'dan iade işlemini başlatın yeter. Oradaki numarayı söylemenize bile gerek yok.


  • himmet dayi  (28.12.20 19:30:47) 
geri döner ve iade yapılır. kapıyı açmasan bile olur.


  • ruby elixir  (28.12.20 20:06:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.