[]

uzaktan kumandalı uçabilen oyuncak uçak önerisi

Var mıdır? bizim minik (2,5 yaş) uçaklara çıldırıyor. yerde duran oyuncak uçaklar kesmiyor. biz de gerçekten uçabilen uzaktan kumandalı bir uçak almak istedik ebeveynleri olarak biz de eğleniriz diye. biraz bakındım fiyat skalası baya geniş hemen bozulacak dandik bir şey de almak istemiyoruz ama 300-400 den fazla bütçe de ayıramayız. varsa öneriniz çok makbule geçer




 
Uçak hızlı uçar ve hemen uzaklaşır, onun yerine sürekli yakınınızda ve evde de uçurabileceğiniz için helikopter düşünebilirsiniz. Aslında ben olsam önce 5-10 liralık dilek fenerlerinden alırdım, hatta pasta mumu vs. ile evin içinde de uçurulabilir sanıyorum, tabi yangın çıkmaması için tedbirli olmak gerek.


  • mikro patlama  (28.12.20 01:19:35) 
öncelikle uçak evde uçmaz. kalkışı inişi manevrası vs. ev için uygun değil. 2,5 yaş için hiç değil. dışarıda uçurmak için de daha profesyonel olmak gerekiyor kullanımı öyle kolay değildir.

ille kumandalı olacaksa, ayrı bir kumandası olan(telefondan kontrol edilmeyen) mini drone'lar var. 4 pervaneli ve pervanelerinin etrafında koruyucu kafes olur. ev için idealdir. şarjı çok çabuk biter (3-5 dk).

ama asıl tavsiyem, mekanik bir uçak maketi almak. çocukla beraber yapmak. thy'nın vardı bir ara. içinde paket lastiği ile pervaneler döndürülüyordu ve uçak güzel uçuyordu. bunun ve benzeri gibi basit uçak maketi alırsanız, hem çocuğun el becerisi gelişir hem birlikte kaliteli zaman geçirir hem de uçak hevesini daha da teşvik ederek belki bilime de yönlendirirsiniz.
  • reanarchy  (28.12.20 10:16:00) 
Zıp zıp alın, çocuk kendi uçsun :)

şaka yapmıyorum, aynı yaşta kızım var biz geçen hafta aldık :D
600 tl falan yalnız fiyatı.
  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (28.12.20 11:18:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.