[]

nette satılan ucuz windows 10 pro keyleri ?

windows 10'a geçtim. pro sürümü. malum sağ altta windowsu etkinleştir yazıyor. korsanla falan uğraşmak istemiyorum. nette ucuz key satanlar var. şüphe ile yaklaşmıştım ancak bu ucuz keylerin de orijinal olduğu yönünde bilgiler de var, toplu alımmış, yada tek kullanımlıkmış mış. (format atınca aynı key kullanılamıyormuş muş)

nedir bunun olayı. yüzlerce lira para vermek istemiyorum orijinalse alacağım.


örnek linkler:

www.lazimbana.com

www.saglamlisans.com

www.teknolisans.net

lisansburada.com

jetlisans.com

 
Bu konu defalarca soruldu, Aratırsanız çıkacaktır


  • her giriste sifresini unutan adam  (27.12.20 18:20:28 ~ 18:24:52) 
Sence 24 liraya da alınabilen "orijinal" lisansı Microsoft 1.899 liraya satabilir mi?

Legal olarak kullanmak istiyorsan Windows 10 Home 1.299 lira. Yok illegal de olur diyorsan bunlara para vermene gerek yok. KMS Pico zaten windowsu aktifleştirebiliyor.
  • himmet dayi  (27.12.20 18:22:30) 
orijinal alabilirsin ama daha bilindik sitelerden bak.


  • jelly bear  (27.12.20 18:40:03) 
2 yıldır sorunsuz kullanıyorum yazilimbudur diye bir siteden almıştım.


  • xrated  (27.12.20 22:23:14) 
geçenlerde lazimbanadan aldım. bi 9 ay kadar önce de gittigidiyordan almıştım. ikisi de sorunsuz çalışıyor. ayrıca bunların yerine kms pico öneren adamdan tavsiye alma. biri crack yazılım binbir tane farklı şey olabilir arkasında biri sıradan windows key. aradaki fiyat farkı ekşi başlığında detaylıca anlatılmıştı ordan okuyup bilgilenebilrisin ama kms pico tarzı şeyler önermem.


  • papuayenigine02561  (28.12.20 00:15:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.