[]

Sürekli tek çekim yüksek tutarda harcama yaptığım k.kartı

Nı kapatmak istesem aman condom bey size şu kadar bonus vereliö kapatmayın mı derler yoksa git gideceksrn bekleme mi derler?




 
Kanka Akbank kart kullanıyorum. Yağlı müşteriyim bence kendi klasmanımda. Geçen yeni bir işe başladım. Başka bir Akbank şubesinden hesap açmam gerekiyordu. Kart itelediler. Kart elime ulaşmadan iptal başvurusu yaptım uygulama üzerinde. Hemen mesaj geldi 100 TL bonus verelim diye. Bayan dedim. Zaten Akbank kartım var ikinciyi ne yapicam dedim. Kapattım ama teklif ettiler.


  • allah yazdiysa bozsun  (27.12.20 12:36:07) 
ben kredi kartı aidatı ödememek için her sene temmuz ortası işbank'la telefon görüşmesi yapıyorum. 20 senelik müşterisiyim nerden baksan. zilyon tane şey öneriyorlar 1000 tl krediden, aidatın bir kısmını maximum puanlara saymaya ya da sadece puan kadarını almaya kadar. 5-6 kalem oluyor toplam, her birine "istemiyorum, aidat alacaksanız kapatın" diyorum. nihayetinde "ay tamam o zaman, siz değerli bir müşterimizsiniz" diyip hiç almıyorlar ama her sene karşılıklı oynuyoruz bunu :)

senin durumunda da kapatıyorum derken de benzer bir süreç işleyebilir. ha nedir, en kötü denersin, "en son onaylıyor musunuz?" diye sorduğunda "ay ben vazgeçtim ya, kalsın kalsın" denir, nedir? biz de öğrenmiş oluruz :)
  • harfitarif  (27.12.20 12:47:16) 
Babam da aynı @harfitarif'in yaptığı gibi bir şekilde geri alıyordu aidatı Akbank'tan.

Bu yıl o zaman kapattırıyorum kartı demiş, siz bilirsiniz demişler kapatmışlar kartı çat diye. Ben de şaşırdım, 20 yıllık müşteriydi.
  • chicha_v2  (27.12.20 22:28:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.