[]

Xiaomi Projeksiyon Cihazı, 500 ANSI Lümen, 1080p

Evde TV var fakat kucuk. Boyle bir seye giriseyim diyorum sizce mantikli mi? Kullanan var mi? Gorece ucuz olmasi(tvlere gore), tasinabilirlik (odadan odaya veya ev disi) alma sebebim olacak. Ne diyorsunuz?




 
çarşamba amazondan verdim siparişini cuma geldi 2 gündür yoğun şekilde kullanıyorum online toplantılarla film-dizi izlemek için ve oldukça memnunum. otofokus çok hoşuma gitti. yorumlarda hep "bu paraya bu kadar performans" gibi şeyler yazdıklarından beklentimi biraz düşürmüştüm ama beklediğimden daha iyi çıktı görüntü ve ses kalitesi olarak. hdmi ve bluetooth ile denedim şimdilik ikisinde de performans olarak bir sorunla karşılaşmadım. usb ile denemedim henüz. az ışık alan odada kullandığım için etkilenmedim şahsen ama en çok yazılan yorumlardan biri de gündüz performansının düşük olduğuydu. eviniz fazla aydınlıksa bu durumu yaşayabilirsiniz belki. bataryası olsa taşınabilirlik açısından, açık alanda falan da kullanabilmek için daha iyi olurmuş ama boyutu gayet iyi. ekran büyüklüğünü ayarlayabilmek için bir butonu vs. yok cihazı ileri geri oynatarak boyutları ayarlayabiliyorsunuz. netlik zaten otomatik.

2 günlük tecrübem böyle. başka soracağınız bir şey olursa yazabilirsiniz.
  • hadsafhada  (27.12.20 10:54:52 ~ 11:01:18) 
Perde kullanimina gerek var mi yoksa duvara mi yansitiyorsunuz?


  • karpuzpeynirekmeksu  (27.12.20 11:03:40) 
ben duvara yansıtarak kullanıyorum. bir arkadaşım farklı marka (sanırım epsondu) bir cihazı duvara astığı düz beyaz bir kumaş ile kullanıyor ve gayet güzel izleniyor. xiaominin performansı nasıl onu bilmiyorum. almadan önce izlediğim videolarda hep perde ile kullanmışlardı.


  • hadsafhada  (27.12.20 16:24:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.