[]

sosyal bilimlerde yüksek lisans/doktora yapmış kişiler

merhaba. bu alanlarda uzmanlaşmış kişilere tez konusuyla ilgili bir sorum var: tez kapsamında bir kurumda 1-2 aylık herhangi bir uygulama yapılması ve sonra bu uygulamanın sonuçlarının incelenmesi çok zor bir şey mi? örneğin bir okuldaki çocukların 1 ay sürecek bir eğitim/uygulama sürecinden geçmesi için meb'den izin almak çok mu zordur?




 
Önce okul ile çözmeyi dene. Eğer okula, yapacağın çalışmanın çocuklara faydasını iyi açıklarsan istekli olabiliyorlar. Meb'de bazı müdürler çok açık böyle uygulamalara. Bazıları tabi uğraşmak istemiyorlar. Organizasyon iletişim sorumluluk vs zor geliyor.


  • benim bir gizli bildiğim var  (26.12.20 14:01:23) 
Merhaba. Zor bir şey değil. Sadece il milli eğitim müdürlüğüne başvurup araştırma uygulama izni almak için dilekçe vermelisiniz. Yanlış hatırlamıyorsam okulunuzdan alacağınız onaylanmış tez öneriniz gibi birkaç evrak istiyorlar. Benim iznim 1 ay içerisinde çıkmıştı yanılmıyorsam, ama bu süre ilden ile değişiklik gösterebilir.
Size tavsiyem kafanıza göre ben şu okulda uygulama, anket vs. yapayım gibi tepeden bir izinle gitmektense, en azından müdürüyle, ilgili öğretmenleriyle, psikolojik danışmanla öncesinde sözlü bir kabul alıp gitmek daha iyi oluyor. Onlar kabul ederlerse izninizle birlikte gider çalışmanızı yaparsınız. Aksi takdirde elinizde onayınız olur ama iş birliği yapmak istemeyen bir grupla çalışmak, hatta çalışamamak zorunda kalabilirsiniz.

  • dediysem dedim  (26.12.20 15:55:06 ~ 15:55:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.