[]

Xiaomi Mi Box S 4K Android Tv Box

kullanan var mi? tavsiye eder misiniz? f/p acisindan memnun oldugunuz ve bu ise yarayacak muadillerden de onerebilirsiniz.




 
Ben mi stick kullaniyorum memnunum. Ama box daha iyidir sanirim azcik yavas tepki verebiliyor mi tv stick. Gecen boxta 399 lira fiyat gordum cok iyi bence fiyat olarak amazon ya da digerlerininkine gore. Cok buyuk devasa farklar olacagini sanmam. Tavsiye ederim.


  • red g  (26.12.20 12:18:50) 
Geçen hafta box 360 liraydı amazonda. Stick 209a geliyordu.


  • westblack  (26.12.20 12:36:09) 
red g+1

memnunum bende, box daha iyidir muhtemelen. Yani her işimi görüyor akılsız tv yi akıllı yapıyor. Fakat yaptığım ufak araştırmada amazonun stick inin daha iyi olduğunu söyleyenler olmuş ama bilemiyorum, tabi bu söylediğimin box ile ilgisi yok ek bir bilgi olarak verdim.
  • top_secret  (26.12.20 12:37:36) 
yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, memnunum. 60 yaşındaki kayınbabam bile bu alet güzelmiş bana da al dedi, gittim ona da aldım. o da kullanıyor, memnundur sanırım.


  • trajikomix  (26.12.20 12:49:51 ~ 12:50:10) 
@red g ve @top_secret, stick'te usb girisi yok sanirim, klavyesiz kullanmak zor oluyor mu peki? en buyuk fark bu sanirim, usb girisi olmasina deger mi aradaki fiyat farki?


  • in vino veritas  (26.12.20 12:56:59) 
@tirajikomix ayni sekilde 64 yasindaki dayim diyerek artiriyorum :D


  • invictae  (26.12.20 17:39:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.