[]

garanti paracard

Değişik durumlar işte:
Ben bir ay kadar önce bu yeşil şeyi kaybettim ertesi hafta da kayıp diye bildirdim. Ertesi hafta yeni bir tane daha gönderdiler. Şimdi sorun bunun şifresi. Şubede telefonla arayacaksınız dediler; ben de aradım kart şifresi filan girdik canlı biri çıktı sonra karşıma. Konuştuk uzun uzun Elif'le. Birkaç soru sordu sonra da mail adresimi sorup şifremi iki kere gireceğimi söyledi ben size bilmem ne için mail atıyorum dedi. Şimdi ben de şifreyi ya mailime attı ya da ben bankamatiğe gidince yazacağım olacak direk sandım. önce iş bankası bankamatiğinde tam parayı çekerken işlem iptal oldu dedi. Garanti paramatikten de kartınızın şifresi belirlenmemiş dedi. Nerden gireceğim ben yeni şifremi şimdi?
Sağolun..


 
niye 444 0 333'u arayip 3 ve 3'u tuslayip bu soruyu onlara sormuyosun?

sence biz mi daha iyi biliriz bu sorunun cevabini yoksa onlar mi?
  • compadrito  (18.05.10 17:30:41) 
hee akıllı ol kızdırma bizi :)

büyük ihtimal sistemler yoğundur vs. dir. arayıp şifrenizi tekrar oluşturun.

benimde başıma benzeri gelmişti. aradım şifreyi tekrar oluşturup denemiştim.
  • fukka  (18.05.10 17:38:21) 
@compadrito
arama imkanım yok şu an acep niye sordum ben diye kendime sorarken farkına varmamı sağladın sağol

@fukka
yok ama ben hiç şifre oluşturmadım. iki kere gireceksiniz şifrenizi tamam dedim iyi günler dedi kapattı.
  • sarper361  (18.05.10 17:49:37) 
şifre değiştirmek için adımları takip edin. kredi kartları olarak geçer.


  • fukka  (18.05.10 17:55:55 ~ 17:56:24) 
ama ben kayıp bildirimi yaptığımda eski şifrem uçtu. değiştirmek değil de şifre almak lazım.


  • sarper361  (18.05.10 18:02:15) 
canlı kişiyle konuştuktan sonra sizi tekrar otmatik konuşma sistemine* bağlıyor, orda şifrenizi iki kere girmenizi istiyor, o şekilde oluşturuyorsunuz. Elif'le konuştuktan sonra siz de kapattıysanız ondan olmamış olabilir. Fırsat bulunca tekrar arayın en iyisi.


  • gsgsgsgsgsgsgsgs  (18.05.10 20:07:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.