[]

Oyuncakci veya oyuncak tavsiyesi

Merhaba,
Internette okul oncesi cagda birine hediye bakiyorum ama her sey satan buyuk sitelerdeki plastik oyuncaklarin otesine gecemedim. Guzel ve kaliteli oyuncaklar satan yerler uzerine tavsiye verebilir misiniz? Egitici, gelistirici, boyaliysa boyasina dikkat edilen tarz oyuncaklar satan yerler ariyorum. Ya da bildiginiz ozel oyuncaklar da olabilir. Ozel oyuncak derken hani olur ya belki bir seyi cok iyi ogreten, belki guncel yetiler kazandirmaya yonelik, belki modul modul gelistirmeye acik, belki uzun sure kullanabilecegi, tutulan oyuncaklari kastediyorum.
Tesekkurler.


 
Çok küçük bebek çocuk için www.e-bebek.com
Bir de IKEA'ya bakın isterseniz www.ikea.com.tr
Buradaki ahşap tren setine bayılıyor çocuklar.
  • kobuzchu kiz  (25.12.20 16:50:33) 
Katamino diye bir oyuncak gördüm, kuzene alacağım, siz de bakın, sözlükteki başlığı (bkz: katamino)


  • kaset  (25.12.20 22:48:19 ~ 22:48:38) 
www.hepsiburada.com şimdi fiyat aralığı vermediğiniz için bu geldi aklıma en iyi. Kendim de birebir oynadığım için gayet faydalı öğretici buldum:) . Hatta okul öncesi değil sonrasında da rahat kullanılabilir bir ürün.


  • skywalker.anakinn  (25.12.20 23:02:45) 
lego alabilirsiniz. elbette kesin bir ayrım yok ama genellersek erkek çocukları city, kız çocukları friends serisine ilgi duyuyorlar. veya classic serisinden olabilir.

www.mucitpanda.com bu sitede de çok çeşitli ve nitelikli oyuncaklar var..
  • evanka  (26.12.20 00:50:56 ~ 00:54:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.