[]

iş istasyonu laptop tavsiye 2021

merhabalar,
yazılım ve paket programlarım için bir dizüstü iş istasyonu satın almak istiyorum
render işim yok, çizim tasarım da yok, bütün işim güçlü işlemci paralel processing kaldırması ve yazılımda compile için süre anlamında yeterli, bazen sonlu elemanlarda çözümlüyorum (çok nadir de olsa gep, svm, ml de var)

aklımda olan modeller bunlar:

1) hp zbook studio g7 ıntel core i9 10885h 32gb 1tb ssd rtx 3000 max-q windows 10 pro 15.6"

2) monster markut m7 v4.1.1 17,3" ıntel i9-10980hk-2,40ghz turbo boost ile 5,3ghz
6gb gddr6 quadro rtx 3000 192-bit 17,3" ekran 64gb (2x32gb) ddr4 2933mhz
1tb samsung pm981a m.2 ssd + 1tb 7200rpm hdd

bunlar dışında bir model öneriniz var mı (dell aradım ama bulamadım)

ek olarak sorum ise standart ekran kartı olan iş istasyonları için gördüğüm kadarıyla rtx 3000 kullanıyorlar, bu ekran kartı oyun performansı nasıl olur, multi veya fps kaygısı olmadan sadece güncel oyun deneyimi nasıl olur (fifa, konami apps, doom eternal, half life alyx vs)

bilenlerin yardımcı olmasını rica ediyorum

 
Dell in bir kaç modeli var. bu kanalda incelemeler vardı. Ben bir tane bırakayım siz kanalda arayın. Dell bu konularda bence bir numara özellikle satış sonrası ve garanti işlerinde.

youtu.be
  • demirKamil  (25.12.20 16:00:16) 
Is bilgisayarinda hp zbook elitebook, toshiba portege ve lenovo thinkpad kullandim. Thinkpad her ne kadar salakca tasarimlari falan olsa da yine de en iyisi. Dell de gayet iyi diye biliyorum. Monster konusunda bilgim yok ama oyun bilgisayari degil miydi onlar? Onceden iyiydi sonradan bozdular diye bi izlenimim var.

Acikcasi ben thinkpadden sasmazdim
  • icim urperiyor  (25.12.20 17:49:45) 
dell bu konuda iyi. fiyatlar ve modeller güncel sayılır ama stok varmıdır bilmem ;

www.dell-satis.com
  • delidir yakalayin  (25.12.20 20:30:29) 
z by hp ile ilgili bilgisi olan var mı acaba,


  • seviyeli bir adam  (30.12.20 18:03:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.