[]

Yanında kendimi güvende hissediyorum ne demek?

Bir kadının senin yanında kendimi güvende hissediyorum demesi ne demektir? Sadakat anlamındaki güven mi yanında huzur buluyorum anlamında mı yoksa koruyup kollama anlamında mı? Hepsi de mi olabilir? Kadınların burda kastı nedir gerçekten çok merak ediyorum.




 
Çok az bilgi var. Her şey olabilir.

Tipim değilsin ama beni iyi hissettiriyorsun, yeterince attention alıyorum, da olabilir.
  • stewie  (24.12.20 21:39:45) 
Yakınımda kal beni pohpohla gibi geldi


  • basond  (24.12.20 22:02:31) 
Bana artık açıl demektir.


  • mslny  (24.12.20 22:25:32) 
Niyeyse böyle söyleyen kadınların edebiyat kastığını düşünüyorum. Her sevgilisine aynı lafları söylemiş olma ihtimalini düşünürüm hep, samimi gelmez.


  • olaylar olaylar  (24.12.20 23:37:10) 
Ek olarak :) eksisozluk.com


  • olaylar olaylar  (24.12.20 23:56:27) 
seni övmeye çalışıyor ve yeterli ilgiyi alakayı gösterdiğini söylüyor bence. insanı rahatsız edebilecek kuşku, gerginlik veya ucu açık olumsuz bir hisse kapılmadığını söylüyor. eğer yakınsanız gerçekten bu samimiyette söylemiş olabilir ama daha yeni tanışıyorsanız edebiyat yapıyor olabilir.


  • ala09  (25.12.20 00:27:48) 
Gaz veriyor. Gaza gel bir şeyler hisset, açıl da egom biraz okşansın sonra da seninle biraz oynayayım demek.


  • armagan abanuz  (25.12.20 00:34:05) 
Genel olarak bu yemi daha önce ne sazanlara attım hepsi düştü sıra sende anlamında kullanırlar. Ama şimdi burda durumu bilmiyoruz.
Günah almayalım...

  • bu da mı gol değil lan  (25.12.20 03:57:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.