[]

yeni kurulacak ltd şirkete kredi alabilme hk

selamlar.

yaklaşık 1 yıldır kendi faaliyetlerimi sürdürdüğüm şahıs firmasını 2021 de limited e dönüştürme niyetim var. tabi aslında dönüştürme olmuyor, şahıs firmasını kapatıp sıfır yeni bir şirket açmış olacağım.

ltd şirket üzerinde özellikle kredi çekmek için tertemiz bir bilançom olacağından kredi için mutlaka 1 sene geçmesi gerekli mi?biliyorum bankasına göre de değişebiliyor ama mesela şu an şirket üzerine taşıt kredisi ile bir araç almak istiyorum, öneriniz nedir şu durumda?

önceki şirketime ait gelir belgeleri, beyannameler vs etkisi olur mu?

 
evet etkisi olur, ama ben sizin yerinizde olsam, madem 1 yıldır faaliyet gösteriyorsunuz ve kredi ödeyecek kadar da satışınız oluyor, şimdi hangi banka ile çalışıyorsam oraya giderim, durumu anlatırım ve yol göstermelerini isterim. ben yeni şirket de kursam ve süreliliği olan ve ödeme alabildiğim bir iş yapıyorsam gider o krediyi alırım. bankacıların karşısına çok fazla hayali projesi olan veya yapmadığı kadar iş yapmış gibi gösteren firma geliyor. siz gerçek iş yapıyorsanız kendinizden emin olun, bankayı ikna edersiniz. biri olmaz, diğeri olur mutlaka.


  • malheiros  (24.12.20 21:07:46) 
kuvvetle muhtemel finansal geçmişiniz olmadığını belirtip kredi vermezler. şahsiden kullanıp limitede dönüştürün. tüm bilançonuzla devrolur.


  • o kadar da degil aga  (24.12.20 22:38:52) 
Sıfır şirket kurmayacaksın, kim dedi dönüştürme olmuyor diye,
Tür değişikliği yapacaksın

Tür değişikliği yapacağın için kredilerin devrolur yeni ünvanına, Mali müşavirin ile konuş gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır.
  • birbilsem  (25.12.20 08:39:58 ~ 08:41:25) 
teminat olarak verebileceğiniz bir gayrımenkul varsa rahatlıkla alırsınız


  • cowboy  (25.12.20 11:02:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.