[]

Içinde tavuk budu kaynatılmış tavuk suyu

Tavuk budunu tavuk suyuyla kaynattım.
Kaynatirken köpükler oluştuğu için soruyorum.
Butları yedim bitirdim diyelim.
Bu tavuk suyu çorba niyetine içilir mi? Ya da başka nerelerde kullanılır?

Teşekkürler

 
çok güzel bir bulgur pilavı pişirebilirsiniz o suyla. ya da mercimek çorbası yapabilirsiniz. ama 1 günden fazla bekletmenizi tavsiye etmem, çabuk tüketin.


  • captainclaw  (24.12.20 16:32:41) 
Tam anlamadım ben, tavuğu tavuk suyuyla mı kaynattınız? Çifte kavrulmuş gibi?
Kaynatırken köpükleri, kef deniyor onlara, ayırsanız daha iyiydi ama bir şey olmaz.

Çorba olur, pilav olur. Hemen tüketemeyecekseniz buzdolabı poşetleriyle 3-4 parçaya bölüp buzluğa atın, sonra kullanırsınız.
  • kobuzchu kiz  (24.12.20 16:38:36) 
Yani hazır kutuda tavuk suyu aldım ve butları onunla kaynattım daha lezzetli olsun diye. Biraz saçma oldu galiba sebze suyu koysam daha mantıklı olurdu :)


  • yarey  (24.12.20 16:42:26) 
tavuk kemiksiz göğsü bu şekilde yapsanız mantıklı olurdu çünkü tek başına lezzetsiz oluyor göğüs :) her neyse suyuyla pirin bulgur pilavı yapılabilir veya tavuklu şehriye çorbası.


  • xrated  (24.12.20 17:04:50) 
Hazır tabuksuyu aldıysanız onu dondurmanız pek sağlıklı olmaz sanırım. Pilav yada çorba yapıp tüketebilirsiniz.


  • yazdonumu  (24.12.20 19:51:04) 
İçsen içersin de yavan olur


  • mirafiori  (24.12.20 20:29:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.