[]

digitürk hangi paket?

Evde babamın kullanması için digitürk almak istiyorum, ufacık telefon ekranında facebooktan ordan burdan maç seyretmeye çalışıyor, teknolojiden çok fazla anlamadığı bazen saçma sapan sitelere giriyor birşeyler yüklüyor bozuyor teli:/

Şimdi ben futboldan çok anlamıyorum, bu digitürkün sitesine girdiğimde bir sürü farklı paket var, yok bilmem ne ligi yok kendi takımınız vs. İstiyorum ki Türkiye ligindeki bütün maçları seyretsin bir kaç tane de işte belgesel kanalı sinema kanalı olsun arada sıkıldıkça onlara baksın. Öyle 20-30 tane vizyon sinema kanalı falan gereksiz. Bu durumda işimi görecek en ucuz paket hangisi?

iptv önerisiyle gelmeyin, onu denedim maalesef babam beceremiyor, hdmi lar arası geçiş yapamıyor, internet kesiliyor yayın donuyor vb hiç bir şey yapmadan beni bekliyor :/ 2 tane android box var evde mi stick ve tx6 diye bir alet. ama maalesef internet 10 mbit. hat kesiliyor periyodik olarak, benim müdahele etmem gerekiyor. Ben istiyorum ki kumandadan açsın direk ne internet kesintisi ne başka bir şey etkilesin, donma vb olmadan rahatça maç izlesin.

 
sporun yıldızı paketi var. ben evde kullanıyordum, dediğin gibi Türkiye liglerinin bütün maçlarını veriyor.


  • pccopath  (24.12.20 01:30:26) 
adam internetle uğraşmak istemiyorum diyor hâlâ selcuksport indir diyen var allahım ya...

"sporun yıldızı" veya varsa "taraftar paketi" alacaksın. taraftar sadece seçtiğin takımın maçlarını izletiyor biraz daha uygun oluyor fiyatı.
  • yazar yazmaz yazan yazar  (24.12.20 10:25:34) 
sadece kendi takımı değil tümünü izlesin diyorsan Sporun yıldızı paketi gerekiyor.

www.digiturk.com.tr

Burada italya ve ispanya ligleri de var.
Bu firma her türlü pazarlığı kaldırıyor ama, bence yılmayıp sıkı bir pazarlık yapın.
  • spadram  (24.12.20 12:51:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.