[]

Yatak tavsiyesi (acil)

Bana öyle bir yatak tavsiye edin ki, şu ağrılarımdan kurtulayım.
Yatsan ve işbir en iyisi biliyorum da, milyon çeşidi var.
Ne yapayım?


 
yataş duchess
ama böyle yazıp öneri vermek pek doğru değil.
mağazaya gidip deneyebilirsiniz.
  • MtKrt  (24.12.20 00:05:10) 
Ya da king coil mı ne öyle bir modeli vardı


  • kisa  (24.12.20 00:22:22) 
yatsan serta majesty.

muhtesemdir.
  • nefertarii  (24.12.20 00:28:56) 
ya aslında gidip yatıp test etmek gerekiyo ama o da ne bileyim bir garip. gidiyorsun, yatağa uzanıp bir o yana bir bu yana dönüyorsun falan, bir şey anlamıyorsun sonuçta.

kartondan hallice bir şeyde yatarken 3 senedir yataş 5z miydi neydi, yaylı-yaysız karma bir şey, ondan memnunum ben şahsen gayet.
  • harfitarif  (24.12.20 00:30:14) 
Hocam ben yurtdışında baya arastirip almistim. Bir kere düzgün para verecekseniz kesinlikle yaylı yatak alın. Buna ek tabiki icinde memory foam vs olur ama yay önemli ve m2ye düşen yay sayisi, m2 max ağırlık gibi olaylar da önemli.

Tek tarafli alirsaniz daha ucuz olur ama yaz kis ayni olur.
Bu arada ucuz alacaksaniz yayli almayın çünkü yaylinin ucuzu harbi ucuz.

Ikealar fena değil ucuz alacaksaniz ama düzgün para verecekseniz isi yatak olan firmadan alın.

Denemeden almayın. Buna ek olarak altindaki baza da onemli, cok ucuz almayin onu da.

Agri olarak; tavsiyem internetteki yatak testlerinden birini alin, size agirlik, sicak/soguk yatmayı sevmeniz, terlemeniz, nasıl uyudugunuz gibi sorular soracak, oradan cikan cevaba göre bakin.
  • logisticsmanager  (24.12.20 00:41:10) 
mondi magic 5 zone.

ailemin evinde bir odada bundan var. tüm sene çektiğim işkenceyi buna 2 gün yatınca düzeltiyorum. kendi evime de alacağım yakında bundan, az kaldı.
  • jamiro  (24.12.20 01:11:07) 
www.yatasbedding.com.tr

magazada testi yapiyosun kodla beraber uygun cikan yatagi aliyosun 120 gun deniyosun memnun kalmazsan cuzi bi miktarla degisim yapiyosun. yatak onemli deneme suresi olmadan alma derim.
  • palmtree  (24.12.20 01:13:00) 
www.idas.com.tr

Bana iyi geliyor sert yataklar. Yumuşak yataklar belimi agritiyor. Bazıları kişiler icin tam tersi geçerli.
  • pass  (24.12.20 01:30:18 ~ 01:41:44) 
Tempur'lara bakabilirsiniz. Epey pahali ama.


  • taurina  (24.12.20 05:48:08) 
Cok yumusak almamalısın. Benim arkadaşıma bunu önermişlerdi bel fıtığı olduğu için ve çok memnun kalmıstı. Ben de geçen sene aldım 1 senedir kullanıyorum. Çok rahat ettim,
www.yatasbedding.com.tr

  • solenkol  (24.12.20 11:01:37) 
bende ankılozan spondılıt var ınanılmaz bel ve sırt agrısı cekıyorum. yatsandan teraphy kullanıyordum 5 yıldır ama hıc rahat uyuyamıyordum. sonra magazaları gezıp uzandım ettım.

en son yatas athletıc serısını aldım. orta sert bır yatak bel agrılarım cıddı azaldı.

diger baktıklarım da soyleydı;

ısbır ergoplus
yatas prestıge prıme
ıstıkbal sleepwell
ıstıkbal gold (bunu fıtıgı olan yengem kullanıyor cok memnun. ben de yatınca daha rahat ettım ama esıme cok sert geldı)
yatsan swıtzerland
  • zenc  (24.12.20 12:12:08 ~ 12:13:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.