[]

Korona mi oldum

Merhabalar

Dün akşam hiç uyuyamadım, şiddetli baş ağrısı vardı uyutmadı beni. Bi ara uyuya kalmışım sonra şiddetli baş ağrısı ve titreme uyutmadı beni. Halsizlik ve boğaz ağrısı da var. Bugün hastaneye gidip test yaptırdım doktor aynı zamanda da kan testi yaptırmamı istedi ve ağrı kesici serum yapmasını istedim kendisinden çünkü baş ağrısı çok şiddetliydi. Kan testi sonucuma bakarak yüzde 90 korona olmuşsun dedi doktor kanda mikrop varmış. Pcr testinin sonucu yarin çıkacak. Kandaki mikroptan korona testi bu kadar net olarak belli oluyor mu? Sizce korona mi oldum ?


 
bu donemde bu semptomlari gosteriyorsan ve foktor da öyle dediyse büyük iroylesin. gecmis olsun


  • buenosdias  (23.12.20 18:31:55) 
aynı şekilde başladı bende de. güzel tarafı sadece ilk iki gün baş ağrısı ve ateş ile uğraştım sonrası gayet rahat geçti. süreç boyunca başka hiçbir sorun yaşamadım. umarım sizde de öyle geçer.


  • lazpalle  (23.12.20 18:35:02) 
büyük ihtimal koronasın bir an önce favipavr başla


  • iwillsee  (23.12.20 18:40:44) 
Test sonucum geldi pozitif çıkmışım


  • atcapar  (23.12.20 19:18:25) 
evet akciğer filmi kan testine bakarak söyleyebiliyor doktor beni bildi direkt sonucu beklemeden korona teşhisi yazdı rapor verdi


  • basond  (23.12.20 21:07:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.