[]

Kulak tıkanıklığı ve çınlaması

Dün bir anda kulaklarım tıkandı, bütün gün açılmadı. Bugün o tıkanıklık geçti ama şimdi de sol kulağımda sürekli bir çınlama var. Bunun nedeni ne olabilir? Hemen doktora gitsem mi yoksa bekleyeyim mi biraz belki geçer?




 
Yüksek bir sese, gürültüye maruz kaldıysan hemen git. Bu tür durumlarda ilk günlerde gitmek %80 oranında tedavi sağlıyor demişti biir KBB doktoru.

Böyle bir şey yoksa da hemen git, ne olur ne olmaz, kulak şakaya gelmez.
  • John Bloor  (22.12.20 13:23:45) 
Düzensiz uyku, uykusuzluk ve stres olunca bende kulak çınlaması oluyor. Stresten vertiigo olmuşluğum ve migren atağı geçirmişliğim var geçmişte. Kulak, beyin, denge falan her bir şey etkilenmişti. Sizin durumunuzda ben olsam beklemem doktora görünmek için. Bambaşka bizim bilemeyeceğimiz sebepler olabiliyor böyle hallere.


  • sevenay  (22.12.20 20:36:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.