[]

xiaomi mi box s'e stremio yükleme

sözlük'te hem mi box s başlığını, hem stremio başlığını okudum. google'ladım ama şöyle adam gibi anlatan bir tarif bulamadım. herkes övmüş de övmüş, aletin hakkını veriyor falan filan diye.

biraz malım galiba ya tarifini bulamadım, ya anlamadım. ben bu alete stremio nasıl yükleyeceğim? o kişiye anlatır gibi anlatmak yasaklandı, siz hilal'e anlatır gibi anlatırsanız sevinirim.


 
şurada vdeolu anlatımı var www.youtube.com


  • winston  (22.12.20 03:56:07) 
google stremio apk yaz.
karşına çıkan son stremio sürümünün apk'sını bilgisayarına indir.
inen apk dosyasını bir usb stick'in içine at.
ardından o usb'yi mi box'ının usb girişine bağla.
mi box'ında my files tarzı bir sekme, bir file explorer uygulaması olması lazım. oraya kumanda ya da mouse'la girip usb seçeneğine tıkla.
usb seçeneğinin içinde görünen apk'yi tıklayarak kur. (bilinmeyen kaynaklara izin verilsin mi diye sorarsa evet de)
böylece programı kurmuş olursun.
ardındam stremio'ya gir. sol üstte üç çizgili olan yere tıkla ve add-on seçeneğinden orada gördüğün dizi ve film için olan add-on, yani eklentileri kur. bu zaten saniyelik iş.
settings kısmından dili türkçe de yapabilirsin. orada varsayılan altyazılar seçeneğinden türkçeyi seç.
sonra da neyi izlemek istiyorsan sağ üst köşedeki büyüteçten arat ve çatır çatır izle.
  • mermize  (22.12.20 08:44:55) 
daha ilk adımda (apk indirme) karşıma android için dört tane seçenek çıkıyor ve ben hangisini indireceğimi düşünürken ilk adımda takılıyorum.

www.stremio.com
  • kibritsuyu  (22.12.20 10:38:04 ~ 10:38:19) 
1. Şu versiyonu indir, telefona indirir isen Send Files to TV uygulamasını indir hem telefona hem de kutuya, indirdiğin uygulama ile Stremio apk dosyasını kutuya gönder.

dl.strem.io

2. Dosya yöneticisi indir bir tane, örneğin FX. Onunla Stremio apk dosyasını bulup kur.
  • crostata  (22.12.20 10:52:52) 
sevgili arkadaşlarım. teşekkürler ediyorum yardımınız için ama ben hilal'e anlatır gibi diyorum, siz en önemli kısımlarını hızlı geçiyorsunuz.

"karşına çıkan son stremio sürümünün apk'sını bilgisayarına indir."

karşıma android için dört tane apk çıkıyor. hadi onu sordum, linkini aldım ve kurdum.

"dizi ve film için olan add-on, yani eklentileri kur. bu zaten saniyelik iş."

"dizi ve film için add-on'ları yükle, saniyelik iş" derken, bir sürü add-on var. hepsini tek tek girip yükliycem? ya da sadece bazılarını mı yükleicem? hangisi dizi ve film için bunların?
  • kibritsuyu  (22.12.20 12:59:37 ~ 13:04:26) 
Torrentio ve TPB (ThePirateBay) olanlar yeterli.


  • crostata  (22.12.20 13:57:22) 
Popcorn Time ve Subscene Subtitle da ekle...


  • crostata  (22.12.20 14:10:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.