[]

Softshell Montunuz var mı

tavsiye eder misiniz, artısı eksisi nedir, ne marka/model tavsiye edersiniz




 
Var, rüzgar geçirmiyor, hafif, içine bir ince polar ya da triko ile kullanıyorsun bahar aylarında


  • freebird5406_2  (21.12.20 20:28:54) 
Var, tavsiye ederim, decathlon'dan almıştım ben.

Rüzgar geçirmemesi süper bi olay. Ya @freebird'ün dediği gibi ya da kışın içime bunu giyip üstüne ince bi mont/hırka falan giyerek kullanıyorum ben, süper oluyor.
  • plutongezegendegilmi  (21.12.20 21:11:54) 
www.morhipo.com
1 aydır kullanıyorum. çook memnunum.
alanya'da kışları kapişonluyla üşüyerek geçiren biriyim, özellikle bisiklet kullanırken.
rüzgar almıyor, su almıyor. motor sürerken de denedim gerçekten işe yarıyor.
gayet sıcak tutuyor ama çok soğuk bir yerdeyseniz içinin biraz daha polar gibi dolu olanı var. mavideki öyleydi. bu ince ve benim için tam ayarında.
  • MtKrt  (21.12.20 21:43:58) 
softshell kullanmadım, almak istedim ama sonradan vazgeçtim. ( maddi sebepler, iyi bir şey alayım dedim.)

softshell, serin havalarda giyilebilen bir şey.

bunu kışın giy diyen insanlar, sıfırın altında sıcaklık görmeyen insanlar olabilir. o sebeple nerede yaşadığın önemli. bunu mont gibi kullanmak saçma olur yağmurlu ve soğuk bir şehirde yaşıyorsan.

gömlek+100'lük polar+550 dolum kaz tüyü içerikli mont ve GORE-TEX kabuk ile ancak sıcak durabiliyorum rakımın 2000 olduğu soğuk bir şehirde.

ne amaçla kullanacaksın burada asıl sorun.
  • blue eyes white dragon  (21.12.20 21:48:52) 
decathlon'dan almıştım ben de bisiklet için, bence bi işe yaramıyor incecik bir şey.


  • roket adam  (21.12.20 21:52:33) 
@blue İstanbulda giyeceğim. belki kısa mesafelerde motorsiklete binerim. softshellin polar katmanının ist. soğuğuna karşı koruyacağını düşünüyorum. istanbulun sağanak yağmurları daha çok sıkıntı veriyor. bendeki mont sıcak tutsa da suyu fiyuuvt diye kaydıramıyor

@pluton, @mtkrt, şapkası rüzgarda fitifit dalgalanıyor mu yoksa kalınca mı, bağcıklardan sıkmasan da sabit duruyor mu
  • esref  (21.12.20 22:12:40) 
@esref benimki şapkasızdı, bilmiyorum. Ayrıca şehir Ankara, o kadar rüzgar olmuyor.


  • plutongezegendegilmi  (21.12.20 22:22:23) 
verdiğim linktekinin şapkası oldukça hafif ama naylon poşet gibi uçmuyor. isteğe bağlı takılıp çıkarılabiliyor da.


  • MtKrt  (22.12.20 00:20:11) 
mont da var pantalon da. ikisini de kışın dağda giyiyorum. zaten genelde dağcılıkta kullanılan bir kumaş kendisi. yeni yeni gündelik giyime girmeye başladı.


  • argent dawn  (22.12.20 00:29:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.