[]

vucut tipine göre kıyafet secme

yok mu bı uygulama bunun ıcın boyumuzu vucut olculerımızı yazalım ona gore sana bu olur bu olmaz desın. urun onersın bakalım edelım??

armut tıp vucut demıs fıstık gıbı mankenı koymus gorsele, genis basen yazıyorum ya obez cıkıyor ya kardashıanlar cıkıyor.

yok mu bunun ortası yaa :( 35ıme geldım hala nasıl gıyıncem neyı yakıstırcam bılmıyom :(

 
fiziği güzel gösteren ve göstermeyen genel kalıplar vardır. mesela A kesim bir etek basenli de olsan basenin olmasa da güzel görünür. ama yatay çizgi desen genelde geniş gösterir gibi.

ben de bu yakıştırma mevzusunda muzdaribim fakat kombin şeklinde alışveriş yapınca biraz daha iyiye gitti. çünkü bol pantolonu normalde yakıştırmıyorken üstüne dar bir bluz denediğimde güzel durduğunu gördüm. normalde oversize giyinen biriydim ona uymayan kalıba bu şekilde geçiş yaptım. bence bol bol denemek, şu an denenmiyorsa da birkaç farklı kalıptan sipariş edip evde deneyin beğenmediğinizi iade.

ek olarak kendinize yaş/kilo/boy olarak benzeyen bi influencer bulursanız :)) çok fazla şey alıp denedikleri için kolaylık olabilir
  • ala09  (21.12.20 17:24:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.