[]

Yeni yapılandırma

Arkadaşlar çözemediğimiz bir konu var. Şöyle ki yeni yapılandırmada babaya 32bin öderse emekli olabileceği söylenmiş .ama kendisinde şu anda 32bin yok bu yüzden bankalardan kredi yoluyla halletmek istemiş bankada sigortalı çalışmadığı için kredi veremeyeceklerini söylemişler. Eskiden bankalar kredi veriyorlardi emekli aylığı karşılığında şimdi ne değişti ?




 
emekli olmadan hangi aylığa karşılık kredi verecekler?


  • sutlu nescafe  (21.12.20 17:00:44) 
32bin yatirilinca hemen emekli oluyor hocam.


  • opitseri  (21.12.20 17:09:33) 
babanız şu anda sistemde emekli görünmüyor banka kontrol ettiğinde. parayı yatırdıktan sonra hemen emekli oluyor olması bankanızı bağlamıyor. şu an güncel duruma bakıyorlar.


  • Phoebe  (21.12.20 17:11:54) 
Üzerine bir tane ev var teminat gösterebilir.


  • opitseri  (21.12.20 17:13:59) 
e söylememiş mi kabul edilmediğinde başvurusu?


  • Phoebe  (21.12.20 17:29:53) 
yakın bir dostundan borç alsa kısa süreli. böylece öder, sonra da emekli olup krediyi çekip aldığı kişiye geri verir?


  • la traviata  (21.12.20 17:45:57) 
Evi teminat göstermek masraflı, eksperdi tapuya şerh koymaydı vs.

Araba varsa arabayı ipotek edebilir.
  • John Bloor  (22.12.20 13:12:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.