[]

Sizce böyle bir seyahat mantıklı mı?(22.000 km)

Bütün yolları trenle, her ülkede birkaç günlük geziyle...
youtu.be

Not: korona durumunun olmadığı varsayımıyla.

 
Başkan kulağa hoş geliyor ama 22.000 km diyorsun. Anam der ki; insan bal yese baldan bıkar. Bence siz bir Ankara-kars arası bir staj yapın. Duruma göre karar ver.


  • allah yazdiysa bozsun  (21.12.20 16:21:35) 
Yapilir. Mantikli. Ama ben bu arkadas yerinde olsam transsibirya ile pekin e geldikten sonra orta asya yerine guney asyaya (tibet-hindistan) dogru giderdim. Kismetse yapicam hatta buna benzer bir yolu. Tabi ben st petersburgdan baslangic planliyorum


  • ala09  (21.12.20 16:41:39) 
benim için değil. gittiğim yerlerde vakit geçirmeden öyle koştur allah koştur dünyayı trenle bir uçtan diğerine geçmenin pek de ilginç bir tarafı yok benim açımdan.

şu rotayı gittiğim her yerde birkaç gün kalarak geçebilsem o zaman muhteşem olurdu mesela ama ona da işte ne zaman yeter ne para, belki aylarca gezmen ve binlerce euro para harcaman gerekir.
  • der meister  (21.12.20 18:42:33) 
@der meister
Zaten soruyu o şekilde sordum. Adam da öyle yapmış, bu bir kolaj video.

  • Unde bach canim  (21.12.20 20:18:20) 
rota çok kötü (benim için) yani sadece kişisel ilgi alanım açısından değil, seyahat güvenliği ve konforu açısında da kötü.
bir de mantıklı mı derken ne soruluyor tam olarak? trenle geziliyor olması mı?
tren ücretleri uçaklardan genellikle daha yüksek, bir de düşük ücretli kompartmanlar iyice beter oluyor. mevsim ne zaman olacak o da önemli. yalnız mı olacaksınız bir diğer önemli konu. avrupada müze gezmeye benzemez yani yalnız başına bu güzergahı gezmek.
  • rewlack  (21.12.20 20:28:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.