[]

iphone 8 - batarya sorusu

merhaba,

babamin telefonu sarji yuzde 40 civarindayken kapanmaya baslamis, actiginda yuzde 1-2 kaldigini goruyormus sarjin. bataryanin omru (omur de degil de, kelime aklima gelmedi :/ ) yuzde 80 kalmis gorunuyormus baktiginda. ama "bataryayi degistirin" gibi bir de uyari veriyormus. iphone kullanicisi degilim, konuya da hakim degilim.

iphone 8 icin orjinal bataryalarin fiyati nasil, degistirmek ne kadara mal olur? yetkili servis disinda bir yere degistirilir mi? orjinal olmayan batarya alinir mi? yeni telefon almak mi daha mantikli?

tesekkurler.

not: telefon iphone 8, ilk ciktigi donemde alinmisti, 4 yillik falan oluyor sanirim bu durumda.

 
İnternetten deji alın 100 lira falan. 15-20 liraya telefoncuya taktırabilirsiniz.


  • aynabugusu  (21.12.20 15:32:02) 
apple yetkili servisi 399 TL'ye değiştiriyor gün içinde hem de. ama bazen sorun çok kritikse merkeze gönderebiliyorlarmış. öyle olursa 599 TL oluyormuş.

ben de bugün iphone 7 telefonum için sordum öyle dediler. iphone 8 için de fiyatlandırma aynı. ayrıca 6 ay da parça garantisi veriyor Apple tarafından.
  • elektr10  (21.12.20 17:34:37) 
peki apple yetkili servislerinin listesini gorebilecegim bir yer var mi?
apple'in sitesi apple id istiyor direkt.

babam kusadasi'nda varmis dedi ama bana hic inandirici gelmedi, google'layinca bir suru abuk telefon tamircisi geliyor.

izmir'de eskiden basari mi ne vardi cankaya'da, hala orasi mi var, biliyor musunuz? yoksa avm'lerin icindeki apple store'umsu yetkili apple bayileri bu isi yapiyor mu?
  • the end of time  (21.12.20 18:35:18) 
ücretsiz müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz: 00800 448 829 873


  • elektr10  (21.12.20 20:29:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.